Overraskende rimelige og bra hoteller i New York.

For mange med smalt budsjett kan det være frustrerende å lete etter hotell i New York.
Her er noen tips du absolutt må sjekke ut:

 
 
4

Yotel New York

Yotel er et innovativt hotell konsept. 570 Tenth Avenue, Hell’s Kitchen. Med moderne design og teknologi har hotellet tatt en klar ledelse innen billig luksus i New York.


Trykk for st&oslsh;rre


 
SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!Yotel New York åpnet i 2011 og tilbyr det beste av hva et moderne hotell bør ha. Her er rom for ethvert behov, fra familierom med uteplass til de som bare vil ha et enkelt og praktisk opphold.

Hotellet ligger sentralt Midtown/ Hell’s Kitchen område på Manhattan. Gangavstand fra tog og busstasjon. Times Square, Broadway, 5th Avenue, Empire State Building, Museer og alt mulig annet mann bare må oppleve i New York.

Og så var det prisen da, hva annet kan jeg si, dette er mye for pengene. Jeg flytter inn!

Trykk for st&oslsh;rre


Sjekk priser her: Sammenlign alle bookingsider og søkemotorer. ETT søk er nok, og du finner de som gir deg best tilbud på Yotel New York City. 
SLIK SPARER DU UTROLIG MYE PENGER På NEW YORK'S STØRSTE ATTRAKSJONER!3

The Hotel on Rivington

113 Jane St, Lower East Side. Perfekt plassert i mitt kjære nabolag Lower East Side. Jeg kan ikke få takket dette stedet nok!


Trykk for st&oslsh;rre


 
SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!Topp moderne, trendy, boutique hotell med fantastisk utsikt og er service de ansatte må ha lært i Asia et sted.

Og så var det prisen da, hva annet kan jeg si, dette er mye for pengene. Jeg flytter inn!

Trykk for st&oslsh;rre


Alle rommene har kjøleskap og selvfølgelig internett og alt slik inkludert.

Interiøret i alle de 110 rommene er sort/hvit/krom. Minimalistisk og effektivt. I tillegg så ligger romstørrelsen på 35 til 40 kvadratmeter. Det er faktisk jævlig bra til å være nytt hotell på Manhattan.

Sjekk priser her: Sammenlign alle bookingsider og søkemotorer. ETT søk er nok, og du finner de som gir deg best tilbud på The Hotel on Rivington. 
SLIK SPARER DU UTROLIG MYE PENGER På NEW YORK'S STØRSTE ATTRAKSJONER!

2

The Jane Hotel

113 Jane St, West Village. Dette meget sjarmerende hotellet er nyoppusset i gammeldags stil. Like ved Hudson River like ved områdene Meatpacking District og Chelsea bor du er i et meget spennende område av Manhattan.Trykk for st&oslsh;rre


 
SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!Ikke langt fra The High Line og Whitney Museum of American Art er dette et av de mest attraktive delene av Manhattan. Med The Jane Hotel som base har ut tilgang til enormt mange svært populære restauranter, barer og nattklubber i området. Det er heller ikke mange meter å gå før du har enorme shopping muligheter.

Trykk for st&oslsh;rre


Med de rimelig prisene The Jane Hotel har å by på er dette et populært sted. Her sammenligner du priser på The Jane Hotel og finner det aller best tilbudet. 
SLIK SPARER DU UTROLIG MYE PENGER På NEW YORK'S STØRSTE ATTRAKSJONER!

22

Washington Jefferson Hotel

Trykk for st&oslsh;rre
Legendarisk hotell
 

Slik bestiller jeg hotell i New York og sparer sykt mye penger.


Jeg har bodd mye på hotell i New York og kan etter mange års erfaring, trekke noen konklusjoner når jeg søker etter hotell:

1. Jeg sammenligner priser fra alle bookingsidene på denne siden. Her sjekker jeg også kvaliteten på hotellet, leser omtaler og orienterer meg om hvor hotellet ligger i forhold til hvor jeg ønsker å bo.

2. Jeg finner meg noen favoritt hoteller og holder øye med de. Veldig mange ganger lønner deg seg å vente til ca en uke før jeg skal reise. Utenom høysesong ser jeg at prisene synker i ukene før jeg drar.

3. Jeg forsetter å sammenligne hotellene hos de forskjellige bookingsidene. Dette fordi bookingsidene holder hele tiden kampanjer. Plutselig faller prisen kraftig hos enkelte bookingsider, da slår jeg til!

Noen ganger venter jeg også til 2-3 dager før avreise. Dette kan være å gamble, men i mange tilfeller faller prisene jo nærmere dagens dato jeg kommer.

4. MEN i høytider og i juli og store deler av august, er turiststrømmen til byen enorm. Det samme gjelder under store arrangementer i byen, som f.eks. New York maraton. Skal jeg til New York i disse periodene har jeg spart mye penger på å bestille tidlig.


 21

Chelsea Pines Inn

Trykk for st&oslsh;rre
Hjemmekoselig hotell
 •  
  til nettside   317 West 14th Street. Chelsea området.
  Spennende omgivelser Downtown.
  En trivelig opplevelse hos
  Chelsea Pines Inn.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
   
  Finn laveste priser på Chelsea Pines Inn blant ALLE hotellsøker sidene!  Jeg lurte lenge på hva det er med dette hotellet. Chelsea Pines Inn har toppet Tripadvisor så lenge jeg har holdt på med Mitt New York. Men her kommer en oppsummering.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Først må jeg si at dette er et lite hotell i en eldre bygård som ikke opprinnelig er bygd som hotell. Rommene er ikke spesielt store, men det er helle ikke vanlig på Manhattan. Gården er fra 1850 og var opprinnelig privatbolig.

  Trykk for st&oslsh;rre


  På 1980 tallet ble gården gjort om til hotell og Chelsea Pines Inn har hele tide vært svært homse vennlig.

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Chelsea Pines Inn har absolutt topp renhold. Rommene er god møbler med kvalitets møbler. Alle rommene har egne bad. Veggene smykket med store, flotte og gamle film plakater fra The Goden Age of Hollywood.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Beliggenheten på er helt perfekt. Der hvor nabolagene Meatpacking District, Chelsea og West Village møtes. Fra hotellet trenger du ikke gå langt for å oppleve New Yorks pulserende liv.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Hemmeligheten til Chelsea Pines Inn er i tillegg til renslighet, en fantastisk personlig service. Under hele frokosten er det en som snakker og duller og steller med alle gjestene, og sørge for at alle får det de ønsker. Alle andre som er involvert i dette hotellet gjør alt de kan for at du skal trives.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Chelsea Pines Inn anbefales for deg som ikke ønsker et stort, kaldt og upersonlig hotell. Men liker å følge at du bor hos en familie. Lar deg sjarmere av den eldre bebyggelsen i New York, og ønsker å oppleve noe annet en bo-maskinene rundt Times Square.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Frokost er inkludert for alle. Det serveres continental breakfast og du kan kose deg inne eller i en trivelig bak hage.


   

   
 

                   

20

Knickerbocker Hotel

Trykk for st&oslsh;rre
Legendarisk hotell
 •  
  til nettside   Skal du bo på Times Square?
  Sjekk dette hotellet!
  En opplevelse for livet!
  The Knickerbocker is back!


  Trykk på bilde for flere bilder
   
   
  Finn laveste priser på The Knickerbocker blant ALLE hotellsøker sidene!  The Knickerbocker Hotel ble bygget i Beaux-Arts stil og åpnet i 1906 på Times Square som da het Longacre Square.

  Trykk for st&oslsh;rre


  The Knickerbocker ble bygget av John Jacob Astor IV og ble rast et populært sted for sosieteten i byen. Med 556 rom, og diverse restauranter over desoc tre laveste etasjene med plass til over 2000 gjester, var dette stedet å være før og etter Broadway showene.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Baren på The Knickerbocker ble så populær at den ble kalt The 42nd Street Country Club og blant de mange myter, historier og legendariske hendelser for fant sted her, er at drinken Martini ble oppfunnet av en bartender her.

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Flere underholdningsartister og andre high society folk bodde her i årevis. Men i 1921 var det slutt. Etter at forbudstiden ble en realitet, ble ikke livet i restaurantene og barene som det var. Gjestene og inntektene uteble og hotellet ble gjort om til kontorbygg.  Trykk for st&oslsh;rre


  I 2012 ble bygget kjøpt av et investeringsselskap, og i februar i år, 2015 gjenåpnet hotellet under sitt originale navn.

  Trykk for st&oslsh;rre


  I dag tilbyr The Knickerbocker Hotel 300 fantastiske rom, restaurant, kaffebar og rooftop bar med fantastisk utsikt over Times Square.

  Trykk for st&oslsh;rre

   

   
 
19

CitizenM ****

Trykk for st&oslsh;rre
Affordable luxury for the people.
 •  
  til nettside   218 W 50th Street. Times Square.  “Affordable luxury for the people” er slagordet. Både priser, design og komfort blir rost opp i skyene. Du kan absolutt ikke se etter hotell i New York uten å sjekke prisene på CitizenM.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
   
  Finn laveste priser på Citizen M blant ALLE hotellsøker sidene!  Sjekk ut bildene. Her er stilen ren, minimalistisk, likevel praktisk og spennende. Resepsjonen ser ut som en blanding av kunstgalleri, bibliotek, cafe og lounge. Og det er alle disse tingene samtidig. Tro det eller ei, det funker fantastisk!

     CitizenM åpnet april 2014. Her har du et topp moderne, nytt og fancy hotell over 22 etasjer og 230 rom. Høyteknologi med flatskjermer og Ipads. Du må sjekke inn selv, men det er veldig enkelt. WIFI er selvfølgelig gratis, det samme er underholdnings systemet. Samtidig kan du velge klokkeslett den dagen du skal sjekke ut og bestille frokost hvis du ikke gjorde det da booket rommet.

     Dette hotellet kommer til å bli et veldig populært alternativ for norske New York reisende. Og med beliggenhet på Times Square, er det nærmet et perfekt home-away-from-home.

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!   

   
 
17

Andaz Wall Street ****

Trykk for st&oslsh;rre
Flott utsikt fra Andaz Wall Street!
 •  
  til nettside   75 Wall Street, inngang fra Water Street. Financial District.  Hva med å bo på midt i verdens økonomiske sentralnervesystem? Du tenker kanskje det høres kjedelig ut? Jeg skal love deg at det er det ikke!
  Trykk på bilde for flere bilder
   
   
  Finn laveste priser på Andaz Wall Street blant ALLE hotellsøker sidene!  Wall Street og gatene rundt er av de eldste i New York City. Her ble grunnlaget for NYC’s eksistens bygget. Les mer om det historiske området Financial District.

  Hotel Andaz Wall Street åpnet i 2010. Her får du et nytt og komfortabelt hotell som scorer høyt på service, renslighet og Value for money. Hotellet er også tilpasset familier på reise, og de får mye skryt av frokost de serverer.

     Jeg må bare anbefale å vurdere Andaz Wall Street. Nyt New York i et klassisk og stilrent hotell. Alt i kort avstand til alt området har å by på, som: Brooklyn Bridge, Battery Park, Ellis Island og Statue of Liberty, One World Trade Center, Century 21, Brooklyn og mye, mye mer!

  Til slutt må jeg bare nevne den helt utrolige fantastiske utsikten fra tak terrassen. Her kan du sole deg med en syn av New York City som du aldri kommer til å glemme. Dette er livet!

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!   
  Vis Andaz Wall Street i et større kart

   
 
16

Hotel Beacon ***1/2

Trykk for st&oslsh;rre
Flott utsikt fra Hotel Beacon!
 •  
  til nettside   2130 Broadway at 75th Street. Upper West Side.  Dette hotellet er perfekt for familier som ønsker litt større plass en de moderne og trendy hotellene tilbyr. Hotel Beacon var tidligere et leilighetskompleks. Rommene er større enn hva som er vanlig rundt omkring på Manhattan, i tillegg har alle rom fult utrustet kjøkken.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  Finn laveste priser på Hotel Beacon blant ALLE hotellsøker sidene!  Meget sentral beliggenhet på Manhattan, et steinkast fra Lincoln Center, American Museum of Natural History og Central Park. Rett over gaten finner du supermarkedet Fairway, perfekt for de som ønsker å korte ned på matbudsjettet og lange litt mat selv. I tillegg finnes Zabar’s noen kvartaler unna, med et utrolig utvalg av mat.

  I 1989 ble leilighetskomplekset gjort om til hotell. Noen av rommene blir fortsatt leid ut som leiligheter, men de aller fleste av de 260 er romslige og fult ut møblerte hotell rom. Inkludert gratis wifi og som nevnt fult utrustet kjøkken for de som ønsker å lage mat selv. Interiør og design var tidsriktig for noen tiår tilbake, o g du må bære over med noe gyselig grønnfarge på rommet.  Hotel Beacon har lenge ligget blant de 20-30 beste hotellene i New York på Tripadvisor. De scorer høyt på alle punkter, og det er verdt å legge merke til service og renslighet som viktige punkter.

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!      
 15

Sanctuary Hotel ****

Trykk for st&oslsh;rre
Nyoppusset hotell, åpnet i 2011, som byr på det lille ekstra!
 •  
  til nettside   132 West 47th Street, Times Square District.  Dette er en gammel bygning fra 1908, og var tidligere Hotel Rio. i 2010 fikk det nye eiere og en omfattende modernisering og renovering var i gang. Sanctuary er nå forvandlet til et topp moderne hotell med 111 luksuriøse rom.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  Finn laveste priser på Sanctuary Hotel blant ALLE hotellsøker sidene!  Sanctuary Hotel New York er et fire - stjerners lifestyle luksushotell, med 5 - stjerners service i hjertet av Times Square.

  Her bys det på en energisk Rooftop Restaurant & Lounge ved navn Haven, samt Lobby Lounge & bar som er åpen for cocktailer og happy hour på kveldene.

  Sanctuary Hotel New York har en unik blanding av service og stil ulikt alle andre hoteller på Times Square. Hotellet tilbyr Lojalitet programmet The S.T.A.R.™ Program (Service Tailored to Any Request). Som gjør det mulig for hotellet å tilpasse seg dine ønsker for meste besøk. Om det gjelder frokost, hår og hud produkter, håndklær, badekåper og velkomstfasiliteter. Senctuary er villig til å gå langt for å tilfredstile og tilpasse seg sine faste kunder. Det "eneste" de ikke gjør er å male om rommet for deg.

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!      
 14

Distrikt Hotel ***1/2

Trykk for st&oslsh;rre
Fantastisk utsikt fra dette 32 etasjers hotellet midt på Manhattan!
 •  
  til nettside   342 West, 40th Street, mellom 8th Ave og 9th Ave. I Garment District,  på grensen mellom Teather District og Hell's Kitchen. Phone: 1 212-706-6100
  Dette hotellet er topp 7 av alle hotellene i New York City, og høster enestående omtaler på Tripadvisor.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  Finn laveste priser på Distrikt Hotel blant ALLE hotellsøker sidene!  Dette er et helt fantastisk hotell! Jeg ble så glad da jeg oppdaget dette stedet. Bygningen er høy, men smal. Jeg har gått forbi her flere ganger, men aldri sett opp. Distrikt Hotel åpnet i 2010. De vel gjerne bli kalt boutique hotell, og tilbyr "det lille ekstra" i form av store flatsjem TVer på rommene, gratis WIFI, NY Times på døra. Men det søteste er velkomstgave ved registrering, og søtsaker som uventet dukker opp ved døra.

  I tillegg til dette er dette så sentralt på Manhattan at det nesten er umulig å bli bedre tilfredsstilt. Jeg er også imponert over stillheten, og det viser seg at de satte inn ekstra tykke vinduer støydempende vinduer. Dette holder Broadway støyen der den hører hjemme. Jeg er veldig imponert!

  Interiørarkitektene har ikke dratt langt for å finne inspirasjon. Hotellet har tema fra 10 av Manhattan's nabolag i interiøret, fra Financial District til Harlem. Det er ikke overdådig, men klassisk, rent og godt balansert. Jeg er betatt av Distrikt Hotel, og gleder meg til å komme tilbake!

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!      
 13

Duane Street Hotel ***1/2

Trykk for st&oslsh;rre
Old New York møter unik boutique luksus hotell i deilige Tribeca!
 •  
  til nettside   Adresse: 130 Duane Street, TriBeCa.
  Phone: +1 212.964.4600

  Duane Street Hotel er et sjarmerende boutique-hotell som ligger i Tribeca. De har 43 moderne og komfortable rom, de er ikke veldig store, men rene og fornuftig innredet.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  Finn laveste priser på Duane Street Hotel blant ALLE bookingsidene!  Gratis Wi-Fi, iPads er tilgjengelige for lån når som helst. For de som liker å holde seg i form, kan nyte gratis tilgang til treningssenteret Equinox Tribeca gym, som ligger i nærheten.

  Hotellet ligger ikke langt fra City Hall New York, One World Trade Center, Woolworth-bygningen, Wall Street, Seaport, Battery Park og Brooklyn Bridge, bl.a.

  For de som ønsker ser litt vekk fra de tunge turistområdene, og vil oppleve Lower Manhattan. Herfra er det ikke langt til West Village, Greenwich Village, SoHo og Meatpacking District.

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!   
  Vis større kart