Slik bestiller jeg hotell i New York og sparer sykt mye penger.


 
 

Jeg har bodd mye på hotell i New York og kan etter mange års erfaring, trekke noen konklusjoner når jeg søker etter hotell:

1. Jeg sammenligner priser fra alle bookingsidene på denne siden. Her sjekker jeg også kvaliteten på hotellet, leser omtaler og orienterer meg om hvor hotellet ligger i forhold til hvor jeg ønsker å bo.

2. Jeg finner meg noen favoritt hoteller og holder øye med de. Veldig mange ganger lønner deg seg å vente til ca en uke før jeg skal reise. Utenom høysesong ser jeg at prisene synker i ukene før jeg drar.

3. Jeg forsetter å sammenligne hotellene hos de forskjellige bookingsidene. Dette fordi bookingsidene holder hele tiden kampanjer. Plutselig faller prisen kraftig hos enkelte bookingsider, da slår jeg til!

Noen ganger venter jeg også til 2-3 dager før avreise. Dette kan være å gamble, men i mange tilfeller faller prisene jo nærmere dagens dato jeg kommer.
4. MEN i høytider og i juli og store deler av august, er turiststrømmen til byen enorm. Det samme gjelder under store arrangementer i byen, som f.eks. New York maraton. Skal jeg til New York i disse periodene har jeg spart mye penger på å bestille tidlig.


Kontinuerlig oppdatering av de aller beste tilbudene i New York City
 21

Chelsea Pines Inn

Trykk for st&oslsh;rre
Hjemmekoselig hotell
 •  
  til nettside   317 West 14th Street. Chelsea området.
  Spennende omgivelser Downtown.
  En trivelig opplevelse hos
  Chelsea Pines Inn.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
   
  Finn laveste priser på Chelsea Pines Inn blant ALLE hotellsøker sidene!  Jeg lurte lenge på hva det er med dette hotellet. Chelsea Pines Inn har toppet Tripadvisor så lenge jeg har holdt på med Mitt New York. Men her kommer en oppsummering.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Først må jeg si at dette er et lite hotell i en eldre bygård som ikke opprinnelig er bygd som hotell. Rommene er ikke spesielt store, men det er helle ikke vanlig på Manhattan. Gården er fra 1850 og var opprinnelig privatbolig.

  Trykk for st&oslsh;rre


  På 1980 tallet ble gården gjort om til hotell og Chelsea Pines Inn har hele tide vært svært homse vennlig.

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Chelsea Pines Inn har absolutt topp renhold. Rommene er god møbler med kvalitets møbler. Alle rommene har egne bad. Veggene smykket med store, flotte og gamle film plakater fra The Goden Age of Hollywood.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Beliggenheten på er helt perfekt. Der hvor nabolagene Meatpacking District, Chelsea og West Village møtes. Fra hotellet trenger du ikke gå langt for å oppleve New Yorks pulserende liv.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Hemmeligheten til Chelsea Pines Inn er i tillegg til renslighet, en fantastisk personlig service. Under hele frokosten er det en som snakker og duller og steller med alle gjestene, og sørge for at alle får det de ønsker. Alle andre som er involvert i dette hotellet gjør alt de kan for at du skal trives.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Chelsea Pines Inn anbefales for deg som ikke ønsker et stort, kaldt og upersonlig hotell. Men liker å følge at du bor hos en familie. Lar deg sjarmere av den eldre bebyggelsen i New York, og ønsker å oppleve noe annet en bo-maskinene rundt Times Square.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Frokost er inkludert for alle. Det serveres continental breakfast og du kan kose deg inne eller i en trivelig bak hage.


   

   
 
                   

20

Knickerbocker Hotel

Trykk for st&oslsh;rre
Legendarisk hotell
 •  
  til nettside   Skal du bo på Times Square?
  Sjekk dette hotellet!
  En opplevelse for livet!
  The Knickerbocker is back!


  Trykk på bilde for flere bilder
   
   
  Finn laveste priser på The Knickerbocker blant ALLE hotellsøker sidene!  The Knickerbocker Hotel ble bygget i Beaux-Arts stil og åpnet i 1906 på Times Square som da het Longacre Square.

  Trykk for st&oslsh;rre


  The Knickerbocker ble bygget av John Jacob Astor IV og ble rast et populært sted for sosieteten i byen. Med 556 rom, og diverse restauranter over desoc tre laveste etasjene med plass til over 2000 gjester, var dette stedet å være før og etter Broadway showene.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Baren på The Knickerbocker ble så populær at den ble kalt The 42nd Street Country Club og blant de mange myter, historier og legendariske hendelser for fant sted her, er at drinken Martini ble oppfunnet av en bartender her.

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Flere underholdningsartister og andre high society folk bodde her i årevis. Men i 1921 var det slutt. Etter at forbudstiden ble en realitet, ble ikke livet i restaurantene og barene som det var. Gjestene og inntektene uteble og hotellet ble gjort om til kontorbygg.  Trykk for st&oslsh;rre


  I 2012 ble bygget kjøpt av et investeringsselskap, og i februar i år, 2015 gjenåpnet hotellet under sitt originale navn.

  Trykk for st&oslsh;rre


  I dag tilbyr The Knickerbocker Hotel 300 fantastiske rom, restaurant, kaffebar og rooftop bar med fantastisk utsikt over Times Square.

  Trykk for st&oslsh;rre

   

   
                      
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer