Trykk for st&oslsh;rre 
 

                                                           
19

CitizenM **** - Perfekt hotell?

Trykk for st&oslsh;rre
Affordable luxury for the people.
 •  
  til nettside  

  Du kan absolutt ikke se etter hotell i New York uten å sjekke prisene på CitizenM.  Trykk på bilde for flere bilder
   
   
  Finn laveste priser på Citizen M blant ALLE hotellsøker sidene!  “Affordable luxury for the people” er slagordet. Både priser, design og komfort blir rost opp i skyene.

  218 W 50th Street. Times Square.

  Sjekk ut bildene. Her er stilen ren, minimalistisk, likevel praktisk og spennende. Resepsjonen ser ut som en blanding av kunstgalleri, bibliotek, cafe og lounge. Og det er alle disse tingene samtidig. Tro det eller ei, det funker fantastisk!

  Trykk for st&oslsh;rre
  CitizenM åpnet april 2014. Her har du et topp moderne, nytt og fancy hotell over 22 etasjer og 230 rom. Høyteknologi med flatskjermer og Ipads. Du må sjekke inn selv, men det er veldig enkelt. WIFI er selvfølgelig gratis, det samme er underholdnings systemet. Samtidig kan du velge klokkeslett den dagen du skal sjekke ut og bestille frokost hvis du ikke gjorde det da booket rommet.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Dette hotellet kommer til å bli et veldig populært alternativ for norske New York reisende. Og med beliggenhet på Times Square, er det nærmet et perfekt home-away-from-home.   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Spørsmål? eller ønsker du å diskutere saken? Ta gjerne kontakt på min FB profil.  Det er her jeg gjøre det enkelt for deg! Skal du til USA finner du tips, råd og ideer på MittUSA.no og MittNewYork.no  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


   

   
 

Slik bestiller jeg hotell i New York og sparer sykt mye penger.


 
 

Jeg har bodd mye på hotell i New York og kan etter mange års erfaring, trekke noen konklusjoner når jeg søker etter hotell:

1. Jeg sammenligner priser fra alle bookingsidene på denne siden. Her sjekker jeg også kvaliteten på hotellet, leser omtaler og orienterer meg om hvor hotellet ligger i forhold til hvor jeg ønsker å bo.

2. Jeg finner meg noen favoritt hoteller og holder øye med de. Veldig mange ganger lønner deg seg å vente til ca en uke før jeg skal reise. Utenom høysesong ser jeg at prisene synker i ukene før jeg drar.

3. Jeg forsetter å sammenligne hotellene hos de forskjellige bookingsidene. Dette fordi bookingsidene holder hele tiden kampanjer. Plutselig faller prisen kraftig hos enkelte bookingsider, da slår jeg til!

Noen ganger venter jeg også til 2-3 dager før avreise. Dette kan være å gamble, men i mange tilfeller faller prisene jo nærmere dagens dato jeg kommer.
4. MEN i høytider og i juli og store deler av august, er turiststrømmen til byen enorm. Det samme gjelder under store arrangementer i byen, som f.eks. New York maraton. Skal jeg til New York i disse periodene har jeg spart mye penger på å bestille tidlig.


Kontinuerlig oppdatering av de aller beste tilbudene i New York City

                      
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer