18

The Bryant Park ****

Trykk for st&oslsh;rre
Fantastisk Art Deco stil!
 


17

Andaz Wall Street ****

Trykk for st&oslsh;rre
Flott utsikt fra Andaz Wall Street!
 •  
  til nettside   75 Wall Street, inngang fra Water Street. Financial District.  Hva med å bo på midt i verdens økonomiske sentralnervesystem? Du tenker kanskje det høres kjedelig ut? Jeg skal love deg at det er det ikke!
  Trykk på bilde for flere bilder
   
   
  Finn laveste priser på Andaz Wall Street blant ALLE hotellsøker sidene!  Trykk for st&oslsh;rre

  Wall Street og gatene rundt er av de eldste i New York City. Her ble grunnlaget for NYC’s eksistens bygget. Les mer om det historiske området Financial District.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Hotel Andaz Wall Street åpnet i 2010. Her får du et nytt og komfortabelt hotell som scorer høyt på service, renslighet og Value for money. Hotellet er også tilpasset familier på reise, og de får mye skryt av frokost de serverer.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Jeg må bare anbefale å vurdere Andaz Wall Street. Nyt New York i et klassisk og stilrent hotell. Alt i kort avstand til alt området har å by på, som: Brooklyn Bridge, Battery Park, Ellis Island og Statue of Liberty, One World Trade Center, Century 21, Brooklyn og mye, mye mer!

  Trykk for st&oslsh;rre

  Til slutt må jeg bare nevne den helt utrolige fantastiske utsikten fra tak terrassen. Her kan du sole deg med en syn av New York City som du aldri kommer til å glemme. Dette er livet!

  Trykk for st&oslsh;rre   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!

  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre

   
  Vis Andaz Wall Street i et større kart

   
 


Slik bestiller jeg hotell i New York og sparer sykt mye penger.Jeg har bodd mye på hotell i New York og kan etter mange års erfaring, trekke noen konklusjoner når jeg søker etter hotell:

1. Jeg sammenligner priser fra alle bookingsidene på denne siden. Her sjekker jeg også kvaliteten på hotellet, leser omtaler og orienterer meg om hvor hotellet ligger i forhold til hvor jeg ønsker å bo.

2. Jeg finner meg noen favoritt hoteller og holder øye med de. Veldig mange ganger lønner deg seg å vente til ca en uke før jeg skal reise. Utenom høysesong ser jeg at prisene synker i ukene før jeg drar.

3. Jeg forsetter å sammenligne hotellene hos de forskjellige bookingsidene. Dette fordi bookingsidene holder hele tiden kampanjer. Plutselig faller prisen kraftig hos enkelte bookingsider, da slår jeg til!

Noen ganger venter jeg også til 2-3 dager før avreise. Dette kan være å gamble, men i mange tilfeller faller prisene jo nærmere dagens dato jeg kommer.

4. MEN i høytider og i juli og store deler av august, er turiststrømmen til byen enorm. Det samme gjelder under store arrangementer i byen, som f.eks. New York maraton. Skal jeg til New York i disse periodene har jeg spart mye penger på å bestille tidlig.