16

Hotel Beacon ***1/2

Trykk for st&oslsh;rre
Flott utsikt fra Hotel Beacon!
 •  
  til nettside   2130 Broadway at 75th Street. Upper West Side.  Dette hotellet er perfekt for familier som ønsker litt større plass en de moderne og trendy hotellene tilbyr. Hotel Beacon var tidligere et leilighetskompleks. Rommene er større enn hva som er vanlig rundt omkring på Manhattan, i tillegg har alle rom fult utrustet kjøkken.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  Finn laveste priser på Hotel Beacon blant ALLE hotellsøker sidene!  Trykk for st&oslsh;rre
  Meget sentral beliggenhet på Manhattan, et steinkast fra Lincoln Center, American Museum of Natural History og Central Park. Rett over gaten finner du supermarkedet Fairway, perfekt for de som ønsker å korte ned på matbudsjettet og lange litt mat selv. I tillegg finnes Zabar’s noen kvartaler unna, med et utrolig utvalg av mat.

  Trykk for st&oslsh;rre
  I 1989 ble leilighetskomplekset gjort om til hotell. Noen av rommene blir fortsatt leid ut som leiligheter, men de aller fleste av de 260 er romslige og fult ut møblerte hotell rom. Inkludert gratis wifi og som nevnt fult utrustet kjøkken for de som ønsker å lage mat selv. Interiør og design var tidsriktig for noen tiår tilbake, o g du må bære over med noe gyselig grønnfarge på rommet.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Hotel Beacon har lenge ligget blant de 20-30 beste hotellene i New York på Tripadvisor. De scorer høyt på alle punkter, og det er verdt å legge merke til service og renslighet som viktige punkter.

  Trykk for st&oslsh;rre
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
      
 


15

Sanctuary Hotel ****

Trykk for st&oslsh;rre
Nyoppusset hotell, åpnet i 2011, som byr på det lille ekstra!
 •  
  til nettside  

  132 West 47th Street, Times Square District. Dette er en gammel bygning fra 1908, og var tidligere Hotel Rio.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  Finn laveste priser på Sanctuary Hotel blant ALLE hotellsøker sidene!  I 2010 fikk det nye eiere og en omfattende modernisering og renovering var i gang. Sanctuary er nå forvandlet til et topp moderne hotell med 111 luksuriøse rom.

  Sanctuary Hotel New York er et fire - stjerners lifestyle luksushotell, med 5 - stjerners service i hjertet av Times Square.  Trykk for st&oslsh;rre


   
   


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Her bys det på en energisk Rooftop Restaurant & Lounge ved navn Haven, samt Lobby Lounge & bar som er åpen for cocktailer og happy hour på kveldene.

  Sanctuary Hotel New York har en unik blanding av service og stil ulikt alle andre hoteller på Times Square. Hotellet tilbyr Lojalitet programmet The S.T.A.R.™ Program (Service Tailored to Any Request). Som gjør det mulig for hotellet å tilpasse seg dine ønsker for meste besøk. Om det gjelder frokost, hår og hud produkter, håndklær, badekåper og velkomstfasiliteter. Senctuary er villig til å gå langt for å tilfredstile og tilpasse seg sine faste kunder. Det "eneste" de ikke gjør er å male om rommet for deg.

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


      

 

Slik bestiller jeg hotell i New York og sparer sykt mye penger.


 
 

Jeg har bodd mye på hotell i New York og kan etter mange års erfaring, trekke noen konklusjoner når jeg søker etter hotell:

1. Jeg sammenligner priser fra alle bookingsidene på denne siden. Her sjekker jeg også kvaliteten på hotellet, leser omtaler og orienterer meg om hvor hotellet ligger i forhold til hvor jeg ønsker å bo.

2. Jeg finner meg noen favoritt hoteller og holder øye med de. Veldig mange ganger lønner deg seg å vente til ca en uke før jeg skal reise. Utenom høysesong ser jeg at prisene synker i ukene før jeg drar.

3. Jeg forsetter å sammenligne hotellene hos de forskjellige bookingsidene. Dette fordi bookingsidene holder hele tiden kampanjer. Plutselig faller prisen kraftig hos enkelte bookingsider, da slår jeg til!

Noen ganger venter jeg også til 2-3 dager før avreise. Dette kan være å gamble, men i mange tilfeller faller prisene jo nærmere dagens dato jeg kommer.
4. MEN i høytider og i juli og store deler av august, er turiststrømmen til byen enorm. Det samme gjelder under store arrangementer i byen, som f.eks. New York maraton. Skal jeg til New York i disse periodene har jeg spart mye penger på å bestille tidlig.


Kontinuerlig oppdatering av de aller beste tilbudene i New York City

 
                   
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer