14

Distrikt Hotel ***1/2

Trykk for st&oslsh;rre
Fantastisk utsikt fra dette 32 etasjers hotellet midt på Manhattan!
 •  
  til nettside  

  342 West, 40th Street, mellom 8th Ave og 9th Ave. I Garment District,  på grensen mellom Teather District og Hell's Kitchen. Dette hotellet er topp 7 av alle hotellene i New York City, og høster enestående omtaler på Tripadvisor.
  Trykk på bilde for flere bilder

   
  Finn laveste priser på Distrikt Hotel blant ALLE hotellsøker sidene!  Trykk for st&oslsh;rre


  Dette er et helt fantastisk hotell! Jeg ble så glad da jeg oppdaget dette stedet. Bygningen er høy, men smal. Jeg har gått forbi her flere ganger, men aldri sett opp. Distrikt Hotel åpnet i 2010. De vel gjerne bli kalt boutique hotell, og tilbyr "det lille ekstra" i form av store flatsjem TVer på rommene, gratis WIFI, NY Times på døra. Men det søteste er velkomstgave ved registrering, og søtsaker som uventet dukker opp ved døra.

  Trykk for st&oslsh;rre


  I tillegg til dette er dette så sentralt på Manhattan at det nesten er umulig å bli bedre tilfredsstilt. Jeg er også imponert over stillheten, og det viser seg at de satte inn ekstra tykke vinduer støydempende vinduer. Dette holder Broadway støyen der den hører hjemme. Jeg er veldig imponert!

  Trykk for st&oslsh;rre


  Interiørarkitektene har ikke dratt langt for å finne inspirasjon. Hotellet har tema fra 10 av Manhattan's nabolag i interiøret, fra Financial District til Harlem. Det er ikke overdådig, men klassisk, rent og godt balansert. Jeg er betatt av Distrikt Hotel, og gleder meg til å komme tilbake!

  Trykk for st&oslsh;rre


   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


      

 
 
 
13

Duane Street Hotel ***1/2

Trykk for st&oslsh;rre
Old New York møter unik boutique luksus hotell i deilige Tribeca!
 •  
  til nettside  

  Adresse: 130 Duane Street, TriBeCa. Duane Street Hotel er et sjarmerende boutique-hotell som ligger i Tribeca. De har 43 moderne og komfortable rom, de er ikke veldig store, men rene og fornuftig innredet.
  Trykk på bilde for flere bilder

   
  Finn laveste priser på Duane Street Hotel blant ALLE bookingsidene!  Trykk for st&oslsh;rre


  Gratis Wi-Fi, iPads er tilgjengelige for lån når som helst. For de som liker å holde seg i form, kan nyte gratis tilgang til treningssenteret Equinox Tribeca gym, som ligger i nærheten.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Hotellet ligger ikke langt fra City Hall New York, One World Trade Center, Woolworth-bygningen, Wall Street, Seaport, Battery Park og Brooklyn Bridge, bl.a.

  Trykk for st&oslsh;rre


  For de som ønsker ser litt vekk fra de tunge turistområdene, og vil oppleve Lower Manhattan. Herfra er det ikke langt til West Village, Greenwich Village, SoHo og Meatpacking District.

  Trykk for st&oslsh;rre


   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


   
  Vis større kart