Billigste pris på Hotell i New York!Vi har plukket ut noen søkemotorer for deg, som hjelper deg til å finne best pris på hotell og fly. Trykker du deg videre fra MittNewYork.no får du tilgang til markedets absolutt beste priser, ikke bare til New York, men HELE VERDEN!Det er bare å begynne å bestille reise, til New York, eller et annet sted i verden! God tur! 
 

Sammenlign fly priser !

 
 
 
 
 
 
 
 

Blogger

Det er mange på nett som deler min lidenskap - New York. Mange har også laget sin egen blogg der de deler sine erfaringer og tips.

Bar og restaurant


Blogg fra New York´s sofistikerte barer:
 
 
Stappfull av tips! At er delt inn i kategorier, denne bloggen bruker jeg mye.
 
 

Lifestyle


New York City Feelings, Manhattan way of life!


Bra norsk blogg om livet i New York!


Kjendiser


Kjendis spotting??


Diverse om NYCLokal NYC blogg, mye spennende fra rundt omkring i byen.
 
 
Lokal blogger forteller glemte historier om New York!Shopping

I Brooklyn er det loppemarkeder hele tiden. Her er det bare å velge å vrake. Her kommer også info om markeder utenom Brooklyn. Det er bare å starte planleggingen.


 
 
 
 
 
 

Diverse

Hva med en personlig guide under ditt besøk i New York? Flere frivillige viser gjerne frem byen sin. Finn en guide som har samme interesse for deg, og som kan vise deg sitt nabolag. Perfekt!

 
 

Rabatt på show, museer m.m.

 
Skal du gjennom så mange New York turist attraksjoner som mulig, er et New York Pass å anbefalle. Det kan benyttes på: Empire State Building, Statue of Liberty, New York Skyride, Madame Tussaud’s, Circle Line River Cruise, Guggenheim Museum, Museum of Modern Art, Madison Square Garden Tour, NBC Studio Tours, New York Aquarium, Top of the Rock™ Observation Deck, Uncle Sam's Hamilton Financial Tour og mange fler.

Det er også smart å ta en titt i de mange nettguider. 
 
 
 
 

New York Guider

Her er noen av mine favoritter når det gjelder gode guider fra New York. Her kan du holde deg oppdatert på alt som skjer, og hva som kommer. Dette er generelle guider som har tar for seg det aller, aller meste som skjer i denne vakre byen!


 
The New York Times har en veldig bra guide for de som ønsker å dykke litt dypere ned i denne fantastiske byen.
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Transport

New York City har et av verdens mest komplekse offentlige transportsystem. Med sitt 24-timers system av buss og tunnelbaner, transporteres mer enn seks millioner mennesker daglig fra A til B for $2.00.


 

 

 
 

Kart

Det finnes et utall av kart over New York på internett, men min favoritt er absolutt løsninger fra BING.com/maps.

1) Skriv inn "Manhattan" i søkefeltet
2) Bytt til "Automatic" i stedenfor "Road"
Vips..
Nå kan du zoome ut og inn samtidig som kartet skifter fra veikart til 3D flyfoto når du zoom´r inn.

Her er link til New York´s Subway.
Her er et kart over New York´s Broer & tuneller.
 
 

Aviser

Her er noen av mine favoritter når det gjelder nettaviser fra New York. Her kan du holde deg oppdatert på alt enten det gjelder sport, sladder, underholdning eller annet.


 
 

Magasiner

Her er noen av mine favorittmagasiner fra New York. Her kan du nyte reportasjer, artikler, intervjuer, sport, mote, politikk - alt som opptar en "New Yorker".

 
 

 
 
 

Diverse

Utvalget av tilbud i New York er enormt - her finner du noe for enhver lommebok og interesse. Her har jeg listet noen av de for å gi deg litt inspirasjon til en innholdsrik storbyferie i det aktive og kulturelle New York. HAVE FUN!