Fortløpende oppdatering om de aller beste dealen i New York akkurat NÅ!
99

Opplevelser og bilder fra New York

New York har 1000vis av landemerker, merkelige steder som kanskje er glemt eller godt gjemt for allmenheten. Det er steder som forteller utrolige historier på både godt og vondt. New York er en by som påvirker hverdagene være mye mer enn vi er klar over, og det uten at du noen gang har vært der. Tenk på børsen på Wall Street. Mote, design og trender. Mangfoldet, drømmer og energien.

Trykk for st&oslsh;rre


Det som er viktig for meg når jeg er på oppdagelsesferd på Manhattan er å vite eller finne ut av hva er det jeg ser. Hvilken historie forteller dette bygge eller stedet. På disse sidene finner du noen spennende og historiske landemerker i New York som du kan utforske eller bare kikke på når du er i nærheten.

Trykk for st&oslsh;rre


Enkel men oversiktlig side med fakta og info om bl.a. de 25 mest kjente bygningene i New York.

Fortløpende oppdatering om de aller beste dealen i New York akkurat NÅ!
39

Skybridges of New York

Trykk for st&oslsh;rre

 16

NYC Taxi

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Det første taxicab selskapet i New York City var Electric Carriage and Wagon Company, som begynte å kjøre 12 elektriske drosjer i juli 1897. Selskapet bygget en elektrisk bil, kalt Electrobat, og hadde opptil 100 drosjer i 1899.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  KLIKKER DU HER, SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING, GARANTERT!  Men i 1907 ødela en brann 300 av selskapets biler, og det ble deres undergang. Hestedrosjer ble igjen det primære transportmiddel i New York City.

  Samme år, importert Harry N. Allen 65 bensindrevne biler fra Frankrike og begynte New York Taxicab Company. Drosjer ble opprinnelig malt rødt og grønt, men Allen malte dem etterhvert gule for å være synlig på avstand.

  På 1920-tallet, så industriledere potensialet i taxi markedet. Bilprodusenter som General Motors og Ford Motor Company startet å lage biler med formål å bli brukt som taxi. Markedet ekspanderte kraftig, og de gule NYC Taxiene har blitt ett av New York Citys største symboler.
  Les mer om NYC Taxi her.
  Og her på Wikipedia.org.