35

Skybridge - Staple Street Tribeca

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Dette er syke greier. Tenk å kunne ha en leilighet som strekker seg over to bygninger, med en skybridge som knytter den sammen.

  Trykk på bilde for flere bilder

   
  SLIK SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!  Trykk for st&oslsh;rre


  I september i år 2015, fikk Ryan Serhant, kjent fra TV serien Million Dollar Listing NY å selge denne leiligheten off marked.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Skybridge knytter sammen 9 Jay Street med 67 Hudson Street over gate Staple Street i Tribeca, NYC.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Her er det snakk om til sammen 800 m2, i tillegg tak terrasse på over 110 m2 og en pris på rundt 30 millioner DOLLAR!

  Trykk for st&oslsh;rre

  Herligheten som skal selges eies av en eldre mote designer ved navn Zoran, sikkert kjent for de som er "in" i mote verdenen.
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!   
   
  Trykk for st&oslsh;rre

  Historisk ble denne skybridge bygget i 1907 for å knytte sammen to bygninger som begge på den tiden tilhøre New York Hospital.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Skybridge i Staple Street er et fantastisk skue, historisk landemerke og såå New York.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Spørsmål? eller ønsker du å diskutere saken? Ta gjerne kontakt på min FB profil.  Det er her jeg gjøre det enkelt for deg! Skal du til USA finner du tips, råd og ideer på MittUSA.no og MittNewYork.no   

   

 

 

 

 

36

The Mudd Club

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  "...IT WAS DIRTY AND FUN AND SUPER SEXY, A PLACE WHERE IF YOU DIDN'T PUSH ALL THE RIGHT BUTTONS, SOMEONE WOULD GLADLY LEND YOU A HAND OR SOME OTHER BODY PART TO HELP."

  Trykk på bilde for flere bilder

   
  SLIK SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!  77 White Street corner of Cortlandt Alley Tribeca.
  Mudd Club fikk navnet etter Dr. Samuel Mudd som behandlet John Wilkes Booth, som skadet seg selv under flukten fra Ford’s Theatre in Washington, DC. Hvor mr. Booth nettopp hadde skutt president Abraham Lincoln….Hvor sykt er ikke det..?

  Trykk for st&oslsh;rre

  Glem Studio 54
  Verdens mest kjente og myteomspunnede nattklubb Studio 54 eksisterte i Midtown New York i tidsrommet 1977-81. Her hvor kunstnere, forfattere, musikere, modeller og alle andre som hadde større eller mindre betydning måtte befinne seg i helgene.  Ca samtidig dukket det opp et sted, i den tid, gudsforlatte Tribeca, som fikk verdenskjente artister, særlig musikere strømmet til.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Hit kom Studio 54 ”kongene” David Bowie og Andy Warhol ”krypene” for å minge med musikere som Lou Reed, Johnny Thunders, David Bryne, Debbie Harry, Arto Lindsay, John Lurie, Nico, Jim Tisdall, LydiaLunch, X, The Cramps, The B-52’s, The Bongos, Talking Heads, Nina Hagen, Ramones, Frank Zappa, Jean-Michel Basquiat sammen med Madonna.  Stedet ble på en måte motpol til Studio 54, som var mer disco og new wave. Her var scene for band og musikere under kategorien no wave, punk-funk, avant-garde, punk jazz osv.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Gården ble gjort om til leiligheter for mange år siden, men kan du tenke deg dette området på slutten av 70 tallet. Fantasien hos de fleste kommer til kort når man tenker på hva som kan ha foregått her på hjørnet av White Street og Cortlandt Alley. Kan du se for deg, deg selv i intim utfoldelse med Debbie Harry, eller med Johnny Thunders i en bakgate i Tribeca på 70 tallet??  Spørsmål? eller ønsker du å diskutere saken? Ta gjerne kontakt på min FB profil.  Det er her jeg gjøre det enkelt for deg! Skal du til USA finner du tips, råd og ideer på MittUSA.no og MittNewYork.no     
   

  The Cramps


  Live @ The Mudd Club     
   

  Mudd Club reunion


  i 2010 :)   

   

  •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer