1

Ghostbusters - Hook & Ladder 8

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  22. juli 2016 kommer en ny Ghostbusters film. I den anledning legger jeg ut noen nye bilder. Du kan besøke "busterne’s" hovedkvarter i Tribeca .  Trykk på bilde for flere bilder


   
   
  Trykk for st&oslsh;rre


  Husker du Ghostbusters filmene fra 1984 og 1989 kan du besøke HOOK & LADDER 8 i Tribeca området. Denne brannstasjonen ble brukt som hovedkvarter for Ghostbusters gjengen. Gutta hadde nettopp hatt en utrykkning da vi kom, og var i ferd med å parkere bilen.

  Trykk for st&oslsh;rre


  "It was just a little fire" kunne den avbildede og svært hyggelige brannmannen fortelle. Adressen er: 14 N Moore St (mellom Broadway & Hudson St) i TriBeCa området. Det er også en annen ting med disse gutta. Det viser seg at de har en liten samling med "disfigured clocks and phones" som de har samlet fra et utall utrykninger. Det har sant nok lite med Ghostbusters å gjøre, men litt artig alikevel.  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  ghostbusters bil 2016
  Trykk for st&oslsh;rre
  Ghostbusters bike 2016
  Trykk for st&oslsh;rre
  Ghostbusters 2016


   
 
8

Home Alone 2 - Lost in New York (1992)

 
 •  
  Hjemme alene 2 er vel så morsom den første filmen. Konseptet er det samme, men denne foregår i New York. Og for oss New York frelste er den full av kjente og kjære New York bilder. Handlingen foregår i dagene før jul, og filmen er en av de mest populære julefilmene, og går alltid på TV i høytiden.  
  Trykk på bilde for flere bilder

  Dette er vel en film de aller fleste har sett, men har du ikke sette den så gjør det! Den setter deg garantert i julestemning.

  Handling:
  Kevin og hans familie skal på ferie til Florida. På flyplassen blir det surr, og ved et uhell går han ombord på et fly til New York City. Etter å ha kost seg en stund i New York treffer han på sine gamle fiender, Harry og Marv, som har rømt fra fengsel. Etter å ha funnet ut at de planlegger å robbe i en leketøysbutikk, setter han opp en plan for å sette dem bak lås og slå igjen. Han setter opp feller i et gammelt hus, som er under oppussing, og likker bandittene til følge han dit. Etterpå blir han gjenforent med sin familie.

  Les mer om filmen Home Alone 2 på IMDB.com.

     
   

  Home Alone 2

  Lost in New York


   
 7

After Hours (1985)

 •  
  Natt på Manhattan heter filmen på norsk. Denne lavbudsjett filmen ble laget i underground-stil, alt filmet om natten, iløpet av åtte uker, i noen få kvartaler i SoHo.  


  Trykk på bilde for flere bilder

  Denne filmen var et være eller ikke være for regissør Martin Scorsese. Etter ett par mislykkede store prosjektet bak seg, vendte han Hollywood ryggen og søkte tilbake til røttene sine. After Hours er en svart komedie, om en person som i kjedsomhet, oppsøker noen merkelige personer i en leilighet i SoHo. Deretter bare baller det på seg.

  Her er mange kule bilder fra SoHo, og fra en stor og typisk SoHo leilighet. Denne filmen får det til å lengte til SoHo. Men SoHo er ikke så skummel som i 1985 da denne filmen ble laget.SoHo er helt fantastisk vakker!

  Les mer om filmen After Hours på IMDB.com samt sjekk ut flere New York bilder fra filmen på OnTheSetOfNewYork.com.

     
   

  After Hours (1985)

  - Making of and Deleted Scenes.
     
   

  After Hours

  Trailer.


   
 6

Anything else

 •  
  En artig romantisk komedie om naiv kjærlighet og enkle problemstillinger som kan gjøres vanskelige. Woody Allen spiller "seg selv" som en rådgiver på livets vei til den unge forfatteren spilt av Jason Biggs.  


  Trykk på bilde for flere bilder

  Biggs er grepet av det klassiske kjærlighet-gjør-deg-blind syndromet, og er mann i tillegg konfliktsky og naiv, så er komikken fullkommen.

  Allen bidrar med storslagen, sarkastiske lives betraktninger. Disse som bærer filmen, og utløser de største latterbrølene. Dette i tillegg til å være filmet i New Yorks gater gjør filmen til en god New York komedie, med mange flotte bilder fra New York i beste Woody Allen stil.

  Les mer om filmen "Anything Else" på IMDB.com samt sjekk ut flere New York bilder fra filmen på OnTheSetOfNewYork.com.
   
 5

Meet Dave

 •  
  I denne ganske morsomme komedien fra 2008 møter du Eddie Murphy som en raring fra verdensrommet som havner i New York. Filmen er full av flotte New York bilder av kjente steder i byen. Times Square, Staten Island Ferry, Liberty Island og mange andre steder i byen blir brukt som filmset.  
  Trykk på bilde for flere bilder

  Er du Eddie Murphy og New York fan bør du få med deg denne komedien. Selv så jeg faktisk filmen på en av mine flyturer til New York.

  Les mer om filmen "Meet Dave" på IMDB.com samt sjekk ut flere New York bilder fra filmen på OnTheSetOfNewYork.com.
   
 4

The Nanny Diaries

 •  
  The Nanny Diaries fra 2007, med Scarlett Johansson og Alicia Keys i en mindre rolle, handler om en ung pike som flytter til New York og tar seg jobb som nanny for en Upper East Side familie. Et av stedene som ble brukt som sett i filmen var Lexington Candy Shop.

  Trykk på bilde for flere bilder

  Ønsker du å besøke andre steder fra filmen finner du flere movie locations fra filmen her.

    Se traileren til The Nanny Diaries...
   
 3

Central Perk - Friends

 •  
  En av TV historiens mest suksessfulle komedier ble sendt av NBC i samarbeid med Warner Bros. Fra september 1994 til mai 2004 kunne vi følge vennegjengen på 6 i serien "Friends" eller "Venner for livet" på norsk. Dette huset i West Village ble godt kjent for alle Friends fans over hele verden.
  Trykk på bilde for flere bilder
  I TV-serien ligger Central Perk nær Monica’s leilighet, og ønsker du å se huset i New York finner du det på adressen: 90 Bedford street, på hjørne av Grove street i West Village.

  Men for å finne stam cafeèn til vennegjengen måtte jeg helt til LA og Warner Bros Studios hvor serien ble tatt opp. Da jeg var der var Friends avsluttet, og de fleste kulisser revet. I samme studio som Friends ble filmet, gjør de i dag "Two and a half men" med bl.a. Charlie Sheen. Noe av settet fra "Central Perk" er tatt vare på og det var en rar følelse å kunne besøke stedet man har sett på TV så mange ganger.
   
 2

Breakfast At Tiffany`s

 •  
  Klassikeren Breakfast at Tiffany`s er garantert en plass på listen over New York filmer. Dette er en hyllest til Blake Edwards som var regissøren bak filmen. Edwards døde den 15. desember 2010. Han er også kjent som mannen bak de hylende morsomme filmene Pink Panter med Peter Sellers i hovedrollen.
  Trykk på bilde for flere bilder
  Breakfast at tiffany`s er basert på en bok av Truman Capote, og kom på film i 1961, med den blendende vakre Audrey Hepburn i hovedrollen. Her er noen bilder jeg tok av et modell shoot utenfor den kjente juvelbutikken på Fifth Avenue, på hjørne av 57. street. Mer fakto om filmen her.

    Se traileren til Breakfast at Tiffany`s...