0

Klassiske New York restauranter

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Noen av New York gamle, klassiske og nærmest historiske restauranter og spisesteder. Smak på New York, slik det engang var.


  Trykk på bilde for flere bilder

  Ofte ble de startet av immigranter og formet av nabolagets mennesker og livsstil. Og nå årtier og århundrer senere kan du fortsatt oppleve noen av disse stedene nærmest uforandret oppgjennom historien. Det er ikke mange slike restauranter igjen. Slike steder, som har blitt drevet av tradisjon og lidenskap, ofte av én og samme familie.

   
  SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!

  Trykk for st&oslsh;rre


  Her komme noen steder som jeg anbefaler å besøke. Dette er steder som er New York. Steder med sjel og historie som man bare finner i New York. Mange av disse stedene blir også ofte brukt i filmer. Nettopp for å skape den rett New York feeling i en scene.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Her på MittNewYork.no har jeg samlet alt, fra high-end restauranter til mer slitne arbeiderklasse, eller arbeidsløses spisesteder under ett. Dette på grunn av at det er ikke veldig mange av de gamle, klassiske nabolags restaurantene igjen i New York.

  Man har ikke opplevd New York uten å besøkt noen av byens mest tradisjonsrike og historiske restauranter.

  God fornøyelse!   
   


  2

  Cup and Saucer Luncheonette

  89 Canal St. på hjørnet av Eldridge St. langt nede på Lower East Side, nære Chinatown.

  Dette er det holy grail of old, vintage diners. Jeg har ikke funnet ut hvor lenge den har eksistert, og jeg tror ikke den har vært med i noen filmer. Og bra er det. Da hadde prisene skutt i været.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Nei, dette er et sted jeg har gått forbi mange ganger når jeg har besøkt mitt favoritt byggverk i New York, Manhattan bridge. Da jeg endelig fikk meg til å gå inn, ble jeg nesten stående å måpe. Ikke fordi det var så jævlig fint og fancy. Nei fordi det var så autentisk. Prisene veldig lave og kvaliteten helt topp!  Trykk for st&oslsh;rre


   
  SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!  Nok en gang kan jeg avsløre et sted med topp New York sjel, atmosfære og feeling. Er du på lav budsjett og likevel ønsker topp kvalitet er dette stedet for dagens måltider. åpent fra 0600 til 1700.   
  SLIK SPARER DU UTROLIG MYE PENGER På NEW YORK'S STØRSTE ATTRAKSJONER!

   

   

  1

  Carnegie Delicatessen Restaurant

  854 7th Avenue

  Carnegie Deli er ikke den eldste jødiske deli’n i byen, men med beliggenhet et stein kast fra Times Square, er dette et godt besøkt sted for både tilreisende og fastboende.  Trykk for st&oslsh;rre


   
  SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!  Med sine sinnsyke store porsjoner og kvalitet og spesialiteter er dette et sted som er med å definere New Yorks restaurant histore.

   
  SLIK SPARER DU UTROLIG MYE PENGER På NEW YORK'S STØRSTE ATTRAKSJONER!