19

Fantastiske takterrasser i New York

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Du kan aldri forlate New York uten å ha tatt byen i øyesyn fra en av de fantastiske takterrassene som finnes i byen. Noen av de aller beste finners på toppen av hotellene.


  Trykk på bilde for flere bilder

  Men du behøver absolutt ikke å bo på hotellet for å kunne ta del i atmosfæren, utsikten, bassenget, baren og nattklubben som ofte er tilknyttet hotellets toppetasje.

   
  SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!   
   
  4

  Library Hotel

  299 Madison Avenue - Midtown


  Trykk for st&oslsh;rre


  Fantastiske Library Hotel har også en takterrasse som tar pusten fra en. Denne 14 etasjer høye bygningen har en fasade av klassisk murstein og fra takterrassen, i vakre grønne omgivelser.

  Takterrassen gir en fantastisk New York-feeling. Omgitt av enorme skyskrapere fra forskjellige tidsperioder. Enhver tid på døgnet har en forskjellig opplevelse. Selv om du ikke bor på hotellet, besøk likevel terrassen og nyt en drink.  Trykk for st&oslsh;rre
   

  Sjekk også ut dette fantastisk hotellet!  Trykk for st&oslsh;rre

  Trykk for st&oslsh;rre

  Trykk for st&oslsh;rre
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  1

  The James

  27 Grand Street, hjørnet av 6th Avenue. SoHo . er en personlig favoritt. Bassenget er ikke det største. Men her på 18ende etasje. I hjerte av SoHo og kort vei til mine favoritt områder Tribeca og Lower East Side, er det ofte jeg stikker oppom på kveldstid og besøker nattklubben Jimmy.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Jeg setter stor pris på den gjestfrie mottakelsen jeg alltid for på The Jimmy. Kombinasjonen av den litt mørke innredede nattklubb lokalet, kombinert med den flotte uteplassen, belysningen og den fantastiske 360 graders utsikten over New York kan virke rørende i mitt kjærlighetsforhold til New York.  Trykk for st&oslsh;rre


  2

  Empire Hotel

  44 West 63rd Street. Upper West Side. Bor du lengre opp i byen er dette et fantastisk sted for å slappe av og nyte en New York-summer med cocktails og Manhattan skyline. Level R, som det heter på toppen er tilbyr en Empire-state-of-mind opplevelse nærmest hele døgnet. Her kan du faktisk drikke og spise utendørs hele året. Det er også ofte arrangementer på stedet, som oftes live jazz.

  I Love It!

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


   
  SLIK SPARER DU UTROLIG MYE PENGER På NEW YORK'S STØRSTE ATTRAKSJONER!

  Trykk for st&oslsh;rre

   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  3

  Pod 39

  145 East 39th Street. Midtown Murray Hill. På toppen av dette hotellet, som er et fantastisk bra og rimelig hotell finnes en takterrasse som en one-of-a-kind in New York. Takterrassen er av rød murstein og gir en litt ruin følelse. Iblandet terracotta og mexicansk preg og kjøkken er dette et high-end sted på et budget hotell.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Liker du å bo sentralt Midtown og jakter en et rimelig hotell som leverer mye for pengene er Pod 39 stedet for deg!

   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


   

   
  •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer