4

Flannery's Bar

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  På 205 W 14th Street finner du en irsk nabolags bar som har eksistert i et par tiår. Romslig lokale, med lang bar og god plass mellom sittegruppene.

  Trykk på bilde for flere bilder  Her er plass til live musikk, dart og store sports begivenheter på TV.

  Come as a stranger, leave as a friend er slagordet til stedet. Et rikelig utvalg av øl og drinker som seg hør og bør. Jeg ble spesielt fornøyd med free intetnett access og prisene på drikke.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Dette stedet finner du helt syd i Chelsea distrikt, på grensen til Meatpacking District og West Village, i 14th Street, like ved 7th Avenue.

   


   

 3

Billymark´s West

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  På 332 9th Avenue, and 29th Street finner du Chelsea nabolagets egen dive bar. Billymark´s West har vært åpent siden 1956, og tilbyr billig alkohol og topp stemning fra 08:00 om morgenen, til kl 04:00 om morgenen fra mandag til lørdag.

  Trykk på bilde for flere bilder  Søndag sover betjeningen lenge, og åpner ikke før 12:00.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Brødrene Billy og Mark tok over baren i 1997, og har ført tradisjonen videre, med biljardbord, dart, jukebox og sport på TV. Stedet ligger ikke langt fra Penn Station og Madison Square Garden, Hammerstein Ballroom og Magnet Theater, og er et perfekt sted for et "foreplay", hvis du har noe på gang i forførende Chelsea area.

   


   

 1

Chelsea Brewing Company

Trykk for st&oslsh;rre
  
 
  •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer