0

Hell's Kitchen - Clinton

Trykk for st&oslsh;rre
til nettside  

I gamledager var Hell's Kitchen Irsk-amerikansk arbeiderklasse strøk.

Trykk for st&oslsh;rre


 

 

 

 

 
 
8

McGee's Pub

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  How I Met your Mother TV seier har en stampub, dette er deres pub! McGee’s setter deg rett inn i en How I Met your Mother scene.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Adresse: 240 W 55th St. mellom 8th ave og Broadway.

  How I Met your Mother ser som du sikkert forstår tatt opp i det studio, og puben gjengen til stadighet sitte på heter riktignok, McLaren’s pub.  Trykk for st&oslsh;rre


  Men skaperne av serien Charter Bays og Craig Thomas hadde McGee’s Pub som stamsted da de var skrev for Letterman on The Late Show. Du kan jo tenke deg hvilken kreativ galskap som fant sted her tidlig på 2000 tallet.

  Trykk for st&oslsh;rre


  McGee’s er prefekt! Her er en laaang bar. Store båser og peis. God mat og masse deilig drikke! Det går selvfølgelig ikke upåaktet hen at dette er How I Met your Mother-puben. Her er How I Met your Mother-mat, How I Met your Mother-drinker og How I Met your Mother bilder på alle vegger. I tillegg skal du jammen ikke se bort fra at du faktisk møter noen av skuespillerne fra How I Met your Mother, flere av de har leilighet i New York og dukker av og til opp.   


   
 7

Landmark Tavern

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 626 11th Avenue, corner of West 6th Street. Hell’s Kitchen/Clinton området. I dette tidligere irske arbeiderklasse strøket er det én gammel traver som har holdt det gående i snart 150 år. I dette hjemsøkte bygget er man nærmest glad veggene ikke kan snakke. Jeg tok likevel sjansen på å spise her.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Patrick Henry Carley åpnet ”an Irish Waterfront Saloon”. Han og hans familie brukte til tider hele det 3 etasjes bygget. Da forbudstiden trådde i kraft, ble de tvunget til å gjøre om tredje etasje til en speakeasy.

  Trykk for st&oslsh;rre


  I dag er stedet drevet som en britisk gastro pub. Her er menyen amerikansk iblandet noe tradisjonelle britiske retter som shepherd’s pie, scotch eggs and fish and chips. Baren er full av gode drikkevarer og for de som ønsker å finne bryggesjauer’n i seg, er utvalget av single-malt whiskey langt over gjennomsnittet.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Mye brennevin kan også komme godt med hvis du er redd for spøkelser. Her i gården går det nemlig igjen en ung pike som døde av tyfus feber i et badekar tredje etasje, som visstnok forsatt står der. I tillegg skal du ikke heller ikke bli overrasket om du skulle møte på en blodig sørstat soldat som ble skutt i en barfight i dette lokalet. Her er kun mengden brennevin som begrenser dine parapsykologiske evner. God fornøyelse!

   


   
 
6

Hallo Berlin

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 626 10th Ave, mellom W 44th St og W 45th St. Clinton/Hell´s Kitchen. Rolf Babiel født i øst-Tyskland, emigrerte til USA i 1981. Han startet med å selge sandwicher fra en mattralle. Sammen med en tysk slakter, begynte de å produsere pølser etter tyske tradisjoner.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  På slutten av 80-tallet åpnet han sin første restaurant i Greenwich Village, og etter å ha drevet på flere lokasjoner, endte Hallo Berlin opp her på vestsiden av Manhattan, på grensen mellom Clinton og Hell´s Kitchen området.

  Hallo Berlin er veldig gjenkjennelig i sine tyske farger. Veldig bra interiør med dype lounge stoler, tradisjonelle langbord, og mer intime bord. Uteservering både på fortauet og i bakgården, hvor du også finner en kopi av Berlinmuren.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Her serveres en rikt utvalg av tysk øl og mat. Med åpningstider fra kl 1200-0100, så er det muligheter for de fleste måltider til en akseptabel pris. Rolf har en godt utviklet meny, med spesiallagede varer, av svært god kvalitet, laget etter gamle tyske tradisjoner. Rolf Babiel har vunnet priser for sin kvalitet på maten.

   


   
 
9

Market Diner - STENGT Nok et historisk sted jevnet med jorden.

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  572 11th Ave, corner of West 43rd street. Hell’s Kitchen - Clinton området.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Dette stedet har brutt alle New Yorks real estate ”lover”. Enn så lenge er det mulig å oppleve denne klassiske New York Diner, som åpnet i 1962.

  Med ”lovbrudd” mener jeg eiendoms- og byggebransjens fysiske lover, om sånne finnes, i New York. Hvem kunne tenke seg at denne tomten, med sin fantastiske beliggenhet, ikke har blitt offer for en ny og moderne skyskraper?

  Trykk for st&oslsh;rre


  Market Diner kan til og med tilby parkering foran restauranten! Hvem i New York kan tilby DRIVE-UP PARKING??

  Trykk for st&oslsh;rre


  Stedet er fult av historie. Market Diner ble jevnlig besøkt av suspekte typer fra diverse mafia grupper back-in-the-days. Frank Sinatra har vært her, og Sammy Davis Jr. For ikke å glemme de beryktede Hell’s Kitchen gjengene.  Trykk for st&oslsh;rre


  Har du sett filmen Sleepers med Kevin Bacon, Robert De Niro og Brad Pitt bl.a. så foregår denne filmen i Hell’s Kitchen området, og Market Diner blir brukt i en scene i filmen.

  Stedet ble stengt i 2006, men takket være finanskrisen, ble ikke tomten solgt og omregulert. Market Diner ble pusset opp og gjenåpnet i 2009. Ta en tur innom og nyt en av de siste 5 gjenlevende stand-alone-diners i New York.