7

Landmark Tavern

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 626 11th Avenue, corner of West 6th Street. Hell’s Kitchen/Clinton området. I dette tidligere irske arbeiderklasse strøket er det én gammel traver som har holdt det gående i snart 150 år. I dette hjemsøkte bygget er man nærmest glad veggene ikke kan snakke. Jeg tok likevel sjansen på å spise her.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Patrick Henry Carley åpnet ”an Irish Waterfront Saloon”. Han og hans familie brukte til tider hele det 3 etasjes bygget. Da forbudstiden trådde i kraft, ble de tvunget til å gjøre om tredje etasje til en speakeasy.

  Trykk for st&oslsh;rre


  I dag er stedet drevet som en britisk gastro pub. Her er menyen amerikansk iblandet noe tradisjonelle britiske retter som shepherd’s pie, scotch eggs and fish and chips. Baren er full av gode drikkevarer og for de som ønsker å finne bryggesjauer’n i seg, er utvalget av single-malt whiskey langt over gjennomsnittet.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Mye brennevin kan også komme godt med hvis du er redd for spøkelser. Her i gården går det nemlig igjen en ung pike som døde av tyfus feber i et badekar tredje etasje, som visstnok forsatt står der. I tillegg skal du ikke heller ikke bli overrasket om du skulle møte på en blodig sørstat soldat som ble skutt i en barfight i dette lokalet. Her er kun mengden brennevin som begrenser dine parapsykologiske evner. God fornøyelse!

   


   
 
6

Hallo Berlin

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 626 10th Ave, mellom W 44th St og W 45th St. Clinton/Hell´s Kitchen. Rolf Babiel født i øst-Tyskland, emigrerte til USA i 1981. Han startet med å selge sandwicher fra en mattralle. Sammen med en tysk slakter, begynte de å produsere pølser etter tyske tradisjoner.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  På slutten av 80-tallet åpnet han sin første restaurant i Greenwich Village, og etter å ha drevet på flere lokasjoner, endte Hallo Berlin opp her på vestsiden av Manhattan, på grensen mellom Clinton og Hell´s Kitchen området.

  Hallo Berlin er veldig gjenkjennelig i sine tyske farger. Veldig bra interiør med dype lounge stoler, tradisjonelle langbord, og mer intime bord. Uteservering både på fortauet og i bakgården, hvor du også finner en kopi av Berlinmuren.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Her serveres en rikt utvalg av tysk øl og mat. Med åpningstider fra kl 1200-0100, så er det muligheter for de fleste måltider til en akseptabel pris. Rolf har en godt utviklet meny, med spesiallagede varer, av svært god kvalitet, laget etter gamle tyske tradisjoner. Rolf Babiel har vunnet priser for sin kvalitet på maten.