5

The Pony Bar

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 637 10th Avenue, ved West 45th street. Clinton området (Hell´s Kitchen). Dette er en favoritt for øl elskere! The Pony Bar tilbyr et bredt utvalg av det beste Amerika har å tilby av craft beer.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Craft Beer er definisjonen på lokale og uavhengige bryggerier. I Norge kalt mikrobryggerier. På The Pony Bar varierer tilbudet, og det vil også dukke opp et og annet belgisk merke, men som er produsert i USA. Noen og tyve typer øl på fat til enhver tid.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Flotte, moderne skjermer bak baren gir deg full oversikt over utvalget. Beskrevet med merke, bryggeri, stat og styrke. Men for de om skulle ønske seg ett glass vin, eller en drink er selvfølgelig ikke det noe problem.

  Trykk for st&oslsh;rre


  The Pony Bar er et trivelig sted. Mye unge, pene mennesker av begge kjønn. Her er det alltid mye liv, og når prisen for de fleste øl merkene er 5$ så er ikke det noe å si på, for et bredt utvalg av Craft Beer! 

   


   
 4

Delta Grill

 •  
  til nettside   se på kart 700 9th Ave, på hjørnet av W 48 street, Clinton området. Sørstat inspirert restaurant og bar, nærmere bestemt fra New Orleans i delstaten Luisiana. Her serveres grill,- og kreolsk mat som er spesielt for sørstaten.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Eierne Tom Burns og Tom Sullivan ønsket å skape et klassisk Louisiana roadhouse spisested med førsteklasses mat og en innbydende atmosfære.

  "Don`t Tell Mama" byr på varierende underholdning gjennom uken, i intime lokaler. Sjekk stedets hjemmeside for program. Stedet har også en restaurant som serverer tradisjonell amerikansk mat.

  Her er drinkene oppkalt etter orkaner, og de har også Louisiana ølet Abita på fat.  

  he Delta Grill servere lunch, brunch og middag, åpent fra kl 11:00. I helgene er det levende musikk, og for det meste sørstat musikk. Så det er ingen grunn til å reise til New Orleans, alt du trenger får du på "The Delta".

   


   
 3

Don`t Tell Mama

 •  
  til nettside   se på kart 343 West, 46th Street, Clinton området. Et steinkast fra Theater District finner du Don`t Tell Mama Piano Bar and Cabaret. Stedet ble etablert i 1982, og navnet hentet de fra Broadway musikalen "Cabaret" som hadde premiere i 1966.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  "Don´t tell mama" er en sang skrevet av John Kander og Fred Ebb.

  "Don`t Tell Mama" byr på varierende underholdning gjennom uken, i intime lokaler. Sjekk stedets hjemmeside for program. Stedet har også en restaurant som serverer tradisjonell amerikansk mat.

  Det kan være lurt å reservere bord, særlig for helgene. Det kan du enkelt gj øre selv gjennom deres egen nettside.

   

   
   
 2

Burger Joint

 •  
  til nettside   se på kart 119 West, 56th Street, Hotel Le Parker Meridien. Burger Joint er helt i toppen av samtlige lister over de beste burgerne i New York.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Her brukers ingen reklameskilt for å trekke folk. Stedet er faktisk så "hemmelig" og godt bortgjemt at det må litt leting til for å finne frem.

  Men burgere av denne kvaliteten, til en pris av $7.35 er det ikke rart at butikken går så det griner. Regn med kø, men likevel hurtig betjening. Her går det unna. Har du ikke bestemt deg for hva du skal ha når det er din tur, så er det bare å tusle tilbake i køen. Vi anbefaler å bestille "The Works", da får du burger med alt!

  Stedet har faktisk så gode burgere at det også tiltrekker seg kjendiser. Vi traff Kim Cattrall, som spilte Samantha i Sex and the City serien.

  Det er bare begynne å lete. Lykke til!  

   


   
 1

Original Soup Man


Al's strenge kø-regime var Jerry Seinfeld's inspirasjon til The Soup Nazi.
 •  
  til nettside   se på kart 259 West 55th Street. Al Yeganeh åpnet supperestaurant i 1984 og stengte den i 2004, men gav aldri opp leiekontrakten på det 35 kvadrat store lokalet med front mot 55th street.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  The Original Soup Man nyåpnet 20 juli 2010 men Al Yeganeh glimret med sitt fravær denne dagen. Han ble udødeliggjort i en klassisk Seinfeld-episode i 1995 der skuespilleren Larry Thomas og de klassiske ordene "No soup for you" til køen av kunder. Yeganeh nektet Jerry Seinfeld adgang til hans supperestaurant etter at episoden gikk på lufta og ble ikke særlig varm med tanken på å bli kalt "Soup Nazi", selv etter at omsetningen gikk betydelig opp etter berømmelsen. Les mer om nyåpningen på NYDailyNews.com.  
     
   

  "No Soup For You"

  Her en samling av klassiske "No Soup For You"-klipp fra Seinfeld-serien.