8

McGee's Pub

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  How I Met your Mother TV seier har en stampub, dette er deres pub! McGee’s setter deg rett inn i en How I Met your Mother scene.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Adresse: 240 W 55th St. mellom 8th ave og Broadway.

  How I Met your Mother ser som du sikkert forstår tatt opp i det studio, og puben gjengen til stadighet sitte på heter riktignok, McLaren’s pub.  Trykk for st&oslsh;rre


  Men skaperne av serien Charter Bays og Craig Thomas hadde McGee’s Pub som stamsted da de var skrev for Letterman on The Late Show. Du kan jo tenke deg hvilken kreativ galskap som fant sted her tidlig på 2000 tallet.

  Trykk for st&oslsh;rre


  McGee’s er prefekt! Her er en laaang bar. Store båser og peis. God mat og masse deilig drikke! Det går selvfølgelig ikke upåaktet hen at dette er How I Met your Mother-puben. Her er How I Met your Mother-mat, How I Met your Mother-drinker og How I Met your Mother bilder på alle vegger. I tillegg skal du jammen ikke se bort fra at du faktisk møter noen av skuespillerne fra How I Met your Mother, flere av de har leilighet i New York og dukker av og til opp.