Trykk for st&oslsh;rre
 

                     
19

PDT - Please Don't Tell

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  Please Don’t Tell - Speakeasy på St. Mark's Place East Village.  Trykk på bilde for flere bilder


   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  PDT har vel falt litt i kvalitet gjennom årene. Men fortjener likevel en plass på Mitt New York. Siden dette var den aller første hemmelige baren jeg besøkte i New York.  Trykk for st&oslsh;rre


   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!

  Trykk for st&oslsh;rre

  Det lages fortsatt noen fantastiske drinker her, av noen av byens aller beste bartendere. Men stedet er i dag fylt opp av turister, og ikke lokale som for noen år siden.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Det som er gøy med stedet er at for å komme inn i baren, du må gå inn i pølsesjappa ved siden av. Gå inn i telefonkiosken og løfte av røret. Så vil det åpne seg en hemmelig dør, hvis de vil slippe deg inn. Og det vil de, hvis det ikke er fult da. 

  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre

  Kommer du litt tidlig på kvelden, så er det stort sett ikke noe problem.
  Du kan også selv ringe og bestille bord. Jeg ble faktisk truet av en norsk person på telefon for noen år siden da jeg skrev på Facebook at det bare var å ringe og bestille bord selv. Han hadde startet en business hvor han skulle lure folk til å betale han penger for å bestille bord.
  Bord kan du lett kan bestille selv, og det koster ikke noe, eller bare møte opp. Som regel kommer du rett inn. Jeg har aldri hatt noe problem. Men så klart fredag og lørdag kveld uten reservasjon er kan være vanskelig.

  I tillegg til drinker, kan du bestille mat fra menyen til pølsesjappa Crif Dogs. Hva er mer perfekt enn cocktails and hot dogs??

  Dette gjelder så å si alle steder i New York. Det er ingen vits å betale folk for å bestille bord. Det kan du gjøre selv ved å ringe eller f.eks. gjennom Opentable.com

  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Fortløpende oppdatering om de aller beste dealen i New York akkurat NÅ!  Søk opp Please Don't Tell nå, og les hva andre mener om stedet!   


   
 
 
 11

Drop Off Service

Trykk for st&oslsh;rre
 
                   
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer