Trykk for st&oslsh;rre
 

                     
0

East Village
- New York's rock'n roll!

Trykk for st&oslsh;rre
til nettside  


East Village er rock’n roll. East Village er New York’s Keith Richard og Robert Plant.
Da jeg startet Mitt New York 2011 var det East Village som fascinerte meg aller mest av byens nabolag. Jeg elsker å gå på oppdagelses ferd i området, det endrer seg etter hvilke tid på døgnet du er der. Det var her jeg fant de skulte keipene, de beste burger barene, de innovative caféne og de hemmelige hagene. Gaten St. Marks Place Som tar over for East 8th Street ved Astor Place og ender ved Tompkins Square Park. Gaten byr på en spennende ferd blant nisjebutikker, historiske steder, barer og restauranter. Tenk bare hvis disse bygnings fasadene kunne snakke, hva tror de at de kunne fortelle deg? Jeg satt en tidlig morgen på en døgnåpen restaurant, og så solen feste sitt grep på fasadene, her er historien jeg opplevde på nå, dessverre, nedlagte Yaffa Café, her er historienher er historien.

Ved Tompkins Square Park møter du nabolagets innbyggere som setter stor pris på at parken nå er et trygt sted, og ikke lengre domineres av langere og andre kriminelle. De siste 20 årene har East Village blitt en trygg bydel. Ta også en tur innom alle de privat små parker og hager som drives av lokale initiativtagere, som; Creative Little Garden og 6BC Botaniske hage

Men nabolaget er så mye mer en St. Marks Pl og Parkene. Hele nabolaget er verdt et besøk. Ved Tompkins Sq. park starter også Alphabet City, som er en del av East Village. Her er det så mye kult å se, god fornøyelse! 


Trykk for st&oslsh;rre
 
 
 
 
17

Ippudo

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  65 4th Ave, corner of 10th Street. Jeg har registrert at de japanske retten ramen nudel suppe har kommet til Norge.

  Trykk på bilde for flere bilder


   

  I New York har jeg slurpet ramensuppe i årevis, men det er virkelig de siste 3 årene at nivået på retten har kommet opp på feinschmecker nivå.
  For de som kjenner det japanske kjøkken vet at der søler man ikke sammen noe på tilfeldigheter og halvfabrikata fra masseproduserte poser. å skape en virkelig god suppekraft krever tid og tålmodighet. Den trekkes oftest ut av svinekjøtt og grønnsaker.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Trykk for st&oslsh;rre


  Som gjest på byen beste ramen restauranter krever også tålmodighet. Her er ofte lange ventelister og flere steder tar ikke forhåndsbestilling, så det er først til mølla som gjelder.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Det er ikke overraskende at det er det innovative nabolaget East Village som kan skilte med byen beste ramen sjapper. Men det har spredd seg avleggere flere steder i byen.

  På Ippudo må du forvente kø. De tar ikke forhåndsbestilling. Er du utålmodig så anbefaler jeg å ta en sen lunchen på stedet. Genialt for store grupper. Dette er en opplevelse. Maten er fantastisk! Atmosfæren er topp og lydnivået høyt. Alle gjester blir ønsket velkommen på japansk av alle som jobber der. Så det ropes fra kjøkkenet og alle kanter i restauranten når nye gjester entrer restauranten.

  Trykk for st&oslsh;rre  Ippudo har også en filial i Clinton/Hell’s Kitchen distrikt.