10

Angel´s Share

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  8 Stuyvesant Street, mellom 2nd and 3rd Avenue. Du finner nok adressen, men finner du baren??


  Trykk på bilde for flere bilder
   

  Det er ingen skilt, og det er ingenting som avslører hvor du skal gå. Men finner du frem til "Village Yokocho" er du på rett spor.

  Trykk for st&oslsh;rre  Finner du inngangen og kommer inn, har du noen regler å forholde deg til. Det tillates kun grupper på fire personer eller færre, og ingen høylytte mennesker er velkomne. Dette er en perfekt bar for en spennende date, med din kjære.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!   
   

  Det serveres i tillegg til veldig bra drinker, bar snaks som friterte østers og eksotiske pølser.

  En plass ved de store vinduene er perfekt. å slappe av og la mørket senke seg over gatene etter en varm dag på Coney Island. Eller søke ly en desember kveld, mens snøfall skaper julestemning i gatene.

  Vi anbefaler Angel´s Share for en date, og for å komme "In A New York State Of Mine."  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  De beste hotell prisene akuratt NÅ! Følg den forløpende oppdateringen pÅ de aller beste dealene i New York akuratt Nå!

  Spørsmål? eller ønsker du å diskutere saken? Ta gjerne kontakt på min FB profil.  Det er her jeg gjøre det enkelt for deg! Skal du til USA finner du tips, råd og ideer på MittUSA.no og MittNewYork.no

   


   
 


9

Doc Holliday´s

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 141 Ave A i East Village, Alphabet City En av mange dive barer i området, og en av de beste. Stedet åpnet i 1994, og har et kraftig rockabilly og western preg, både i interiør og klientell. På dagtid vanker en del tørste stamgjester,
  Trykk på bilde for flere bilder


  på kvelden fylles stedet opp av mye studenter og andre som et ute etter billig drikke. Jukeboxen er full av country og rocke musikk, og stemningen er ofte høy. Stedet er litt som Coyote Ugly (filmen) for rednecks. Og Doc Holliday´s har selvfølgelig et biljardbord også.
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Oppkalt etter legendariske John Henry "Doc" Holliday, en gambler, gunfighter og tannlege fra "The Old West. Doc ble kjent som en av vennene til Wyatt Earp og skuddvekslingene ved O.K. Corral.

    Les mer på:Yelp.com

   


   
 
                   
 
  •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer