7

Café Pick Me Up

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart Caféen ligger på East Village 145 Ave A, mellom 9th and 10th Street. En kjempekoselig nabolagskafe sentralt ved Thompkins Square Park. Et perfekt sted for drop in for en raske kaffe og litt og spise. Prisene er overkommelige, men på alkohol er prisen litt høy.  
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I NEW YORK!  Dette kan ha noe med at øl og vin ikke tilhører kjernevirksomheten. Her finner du mest lokale East Village beboere, som diskuterer kunst og politikk, eller bare surfer på nettet. Les mer om hva kundene mener om Café Pick Me Up på Yelp.com.

   


   
 6

Cherry Tavern

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart I 441 East 6th Street mellom Ave A & 1st Ave. East Village ligger dette lille stedet som seiler opp som en favoritt i East Village. En neighborhoods bar med ung og hyggelig atmosføre.  

  Trykk på bilde for flere bilder


  Biljardbord og jukebox. Musikk på et nivå som skaper stemning, samtidig som den ikke ødelegger den gode samtalen. Og så prisen på drinkene da! $3 for rom og Cola før kl 21, og $4 utover natten.
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I NEW YORK!  Et sted for en lystig kveld med venner, rolig date i et hjørne, eller henge alene i baren og slå av en prat med nysgjerrige stamkunder som lurer på hvordan i huleste du hadde klart å forvirre deg inn på Cherry Tavern. Hva passer bedre da, enn å spandere $1 på Jukeboxen og sette på Toby Keith "I Love This Bar", og dra i gang allsang fra bardisken?

    Sjekk hva som skrives om dette stedet på NewYorkOnTap.com.