6

Cafe Wha?

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  115 MacDougal Street, between Bleecker Cafe Wha? ble grunnlagt av Manny Roth i 1959, som dessverre gikk bort i juli 2014.


  Trykk på bilde for flere bilder


   

  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Trykk for st&oslsh;rre


  Dette var et fristed for kunstnere på 60 tallet. Grunnlaget for suksess for navn som Bob Dylan, Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Cool and the Gang, Richard Pryor, Bill Cosby og mange mange flere, ble lagt her.

  Selv i dag er er Cafe Wha? et sted som kan by på store overraskelser. up and coming band fra hele USA kjemper om å få sceneplass her.

  Dette er et sted du bør besøke. Wha? gir en følelse av historie og svunnen tid. Samtidig som historien fortsette å leve så lenge noen forsøker å ta vare på sjel og atmosfære. Bare å stå her på gatehjørne MacDougal Street og Bleecker gir en følelse av at jeg er på et viktig sted, et sentrum på en eller annen måte her i legendariske Greenwich Village.

  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
   


   

 
 
 


 
 

 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Grønne lunger

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer