19

Hotel Chantelle

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 92 Ludlow Street, i Lower East Side.
  En av mine favoritt rooftop bars i New York. Her er også en knall restaurant. En ikke overmøblert rooftop med overbygg for kalde og våte kvelder.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Trykk for st&oslsh;rre


  Et flott sted å møte uformelle Lower East Side beboere. Her er det alltid bra med unge, glade mennesker. Kjøkkenet er fransk inspirert, og på søndager serverer de en fantastisk brunch fra klokken 1100.  Trykk for st&oslsh;rre


  I etasjen under er det klubb som alltid har spennende underholdning som burlesque, jazz og blues. Som oftes noe som tar deg litt tilbake i tid. Jeg elsker det!

  Trykk for st&oslsh;rre


  Her kan du virkelig få en helaften. Gode viner og cocktails sammen med små eller store retter fra kjøkkenet. Solfylt takterasse på dagen, nattklubb på kvelden. Dette er perfekt. Her kommer du til å kose deg!

  Trykk for st&oslsh;rre


   

   

   
 

12

The Backroom Bar

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 102 Norfolk Street. Åpningstider: mandag - søndag 07:30 -
  The Back Room er kanskje den eneste speakeasy igjen New York City som opererte under forbudstiden, (1920-33) og som fremdeles eksisterer i dag.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Dette er en tidsreise i New Yorks underverden fra the prohibition-era. Det opprinnelige navnet var «The Back of Ratner». Her var musikk, dans og underholdning i de mørke 20 årene, og stedet var flittig brukt til forretnings møter av kjente gangstere fra den tiden, inkludert Bugsy Siegel, Lucky Luciano og Meyer Lansky.  Trykk for st&oslsh;rre
  Møter du Bugsy Siegel her, ikke lån penger av han!


  Besøk The Back Room og bruke samme skjulte inngangen som ble brukt for snart 100 år siden. Nyt en cocktail servert i en tekopp, slik de serverte alkohol under forbudstiden. Den vintage 1920 innredning, stilmøbler og det hemmelige rommet bak bokhylla, gir den perfekte setting for en date, bursdagsselskap, eller en uformell kveld med venner.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Selv om karakterene kan ha endret seg, er energien, musikken og stemningen den samme som på 20 tallet. Du vil kanskje ikke se mange gangstere, men du kan være heldig å måtte mingle med Pearl Jam, Paul McCartney, eller Robert Plant. Selv om forbudet er over, lever tradisjonen videre på The Back Room!

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre