11

Georgia's Eastside BBQ

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 192 Orchard Street, mellom Houston og Stanton street. Lower East Side. Åpningstider: mandag - søndag 1200- 2300.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Dette stedet får enormt mye ros for maten sin. Sørstats BBQ-kjøkken av ypperste kvalitet, og ikke nok med det, maten er i tillegg billig.

  Oppskriften, kvalitet og rimelig pris er ofte en metode som får kunder til å vende tilbake. I over 10 år har Alan Natkhiel holdt det gående her i Lower East Side, og har rukket å bygge seg opp en rykte og kundegruppe som gjør Georgia’s til en liten institusjon i nabolaget. Og lite er vel med det rette, for lokalet er ikke stort.

  BBQ kylling og ribs, samt pulled pork er deres spesialiteter, med hjemmelaget cole slaw som tilbehør.

  Vi er kjempefornøyde med lunchen, og vender gjerne tilbake.

   

   

   
 
10

Parkside Lounge

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 317 E Houston Street, mellom Attorney Street og Avenue B. Da jeg oppdaget HBO serien "Board to death" med Jason Schwartzman i hovedrollen, samt Ted Danson ( Cheers), Zach Galifianakis (Hangover) var jeg solgt.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  En fantastisk serie filmet i Brooklyn og Manhattan. Da hovedrolle innehaveren satt i baren på Parkside Lounge, måtte jeg sjekke opp om dette var et sted som eksisterte i virkeligheten.

  Dette så jo ut som noe som var akkurat i min gate. Men jeg har jo gått her mange ganger… hadde jeg virkelig ikke oppdaget denne bula før? Med de flotte neonlysene; Parkside Bar & Grill, så skulle det ikke være noe problem å oppdage dette. Kanskje jeg ikke akkurat har vært her på kveldstid før. Detter er ikke akkurat den mest opplyste delen av Lower East Side. Rett på sørsiden av Alphabet City, ikke den delen med det beste nattelivet heller.

  Ryktene sier at jazz legenden Charlie Parker spilte her. På bakrommet er det live musikk nesten hver kveld. ønsker du å slappe av med div. spill, så er det også mulig.

  Parkside Lounge tilbyr alt fra et bredt utvalg av whisky fra hele verden til klassiske cocktails. På søndager arrangeres "Liquid Brunch" med byens beste Bloody Mary som en bestselger. Stedet trekker mye stamgjester fra LES, East Village og Williamsburg. Man får følelsen av at egentlig alle kjenner alle på dette stedet.