7

Loreley Restaurant & Biergarten

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 7 Rivington Street, mellom Bowery & Chrystie, Lower East Side. En av våre favoritter i LES. Perfekt sted å slenge innom for en rask øl og et måltid, eller et sted å bli sittende resten av kvelden. Stedet hevder å være den første Biergarten i sin sjanger i New York.
  Trykk på bilde for flere bilder


   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Modellen er Brauhaus i Köln, og eies og drives av tysk-amerikaneren Michael Momm. Inspirasjonen er fra Rheinland og Köln, og dette gjenspeiler også mat og drikkeutvalget. Kölsch øl er da en selvfølge, sammen med ca 20 andre tyske ølmerker.

  Loreley åpnet i 2003, og samler tyskere og andre europeere i New York. V stortrives på Loreley, og har alltid blitt tatt svært godt i mot av både dørvakt, servitører og stamkunder.

      
 


4

151

 •  
  til nettside   se på kart På adressen 151 Rivington Street i Lower East Side vil du finne en "hemmelig" bar. I denne mørke kjelleren kan du møte de mest eksentriske typer, og få servert cuba libre med kun en dæsj cola.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Rocker Lounge uten annet enn en papirlapp med "151" på kjellerdøra. Mye stamgjester, men vi ble godt mottatt. Prisene er flate, alle drinker koster det samme, og prisnivået er det ikke noe å si på.

  Med Happy Hour med 2 for prisen av 1 til kl. 22:00 gjør sitt for at stamgjestene gjerne vil holde dette stedet hemmelig.

  Les mer om 151 i New York Magazine NYMag.com og på Yelp.com.