1

Hogs & Heifers

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart Hogs & HeifersHjørnet av Washington Street og W 13 Street


  Trykk på bilde for flere bilder   
   
  Dette er en hyllest til Hogs & Heifers. Baren som satte en ny standard for crazy og psyko. Detter er en hardcore biker-bar, som åpnet på begynnelsen av 90 tallet. Denne ultra-kule baren var inspirasjonen til filmen Coyote Ugly.

  Hvor ofte har du ikke tenkt på hvor drittkult det hadde vært å oppleve et sted som Coyote Ugly? Vel, nå har du en siste sjanse til å oppleve Hogs & Heifers, for 23. august 2015 er det slutt for godt.

  Leieprisen har blitt for høy i dette mega trendy Meatpacking området, og eierne er ikke stand til å betale 60 000$ i måneden. Dette er ikke et type sted som kan ta 12$ for ølen og 15$ for drinkene. Her har de solgt Blue Ribbon for 3$ og ønsker å gjøre det til the bitter end.

  Er du i byen må du ikke gå glipp av dette gravølet. Og New York har blitt nok en kultur institusjon fattigere.

  Les mer om stedet her.
   
   
   

  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Trykk for st&oslsh;rre


  På hjørnet av Washington Street og W 13 Street ligger stedet som muligens var en skikkelig biker-bule, ser fortsatt slik ut i utgangspunktet. Men turistene har inntatt stedet, og de svette Harley gutta har forduftet.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Hogs and Heifers i Meatpakingdistrikt er vel noe av det mest "harry" du kan oppleve i New York. Fra taket henger gamle BH´r, og bardamene danser på bardisken og hyler i megafon. Jo da, de skaper stemning, og i helgene er det full guffe her.

  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre

  Masse turister og "dropp inns". Men stikker du innom en dag ellers i uka, kan du likevel oppleve noe av den biker kulturen som sitter i veggene. Utenfor står det parkert flotte Harleyer, i baren kan du slå av en prat med et laghåra og skjeggete type med skinnvest.

  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre   
 
5

Hector's Cafe and Diner

 •  
  44 Little West 12th Street, Meatpacking District. Fantastiske åpningstider på dette stedet: mandag til fredag 0200-2200, lørdag og søndag 0600-2200.Hector's Cafe og Diner så vel aldri dagens lys, der det ligger under den gamle jernbane traseen, som nå er The High Line. Men de åpnet døra første gang i 1962.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Den gang tilbake i 1962, var Hector's stedet for slaktere, lagerarbeidere, sjåfører og alle andre som hadde arbeid hos kjøtt grossistene som hadde tilhold her. Etter hvert som området utviklet seg, på både godt og vondt har nok Hector's sett det meste av klientell innenfor dørene. På 80 tallet var antallet arbeidene i området fallende, og drugs og prostitusjon tok over. Men mot slutten av 90 tallet ble en ny regulerings plan gjennomført, og boliger, hotell, restauranter og forretnings lokaler tok over. Hector's har holdt stand, til tross for den økende leieprisene.

  I dag er likevel mangfoldet av gjester stort, fra arbeidere av alle typer til, partyløver fra alle samfunnslag innom, og av og til en kjendis. Hector's betjener også en stor kundemasse med mat levering til kontorer o.l. i området. Mange vil nok si, at til tross for at dette likevel er en klassisk diner, er prisene noe påvirket av at de ligger i et nokså høyt priset området. Men til sammenligning er prisnivået lavt i forhold til hva de konkurrerer mot.

  Hector's er som nevnt en klassisk diner, men tradisjonell diner-mat. Et trivelig sted, hvor man møter folk som ikke tar seg selv og andre så veldig høytidelig. Perfekt sted for en raskt og kvikk matbit for travle shoppere eller andre New York divere.

      
 4

Manon

 •  
  Adress: 407 West, 14th street. En ny favoritt og kjendis hotspot i Meatpacking District. Navnet er fransk form for Mary, og på walisisk betyr det dronning, og hun er åpen fra 1. mai 2013. Interiøret er av enorme lysekroner, gedigne skinn sofaer, og korintiske søyler.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Her blir det servert amish kylling, Chatham torsk, Denver lam, Long Island andebryst, artisjokksuppe, Berkshire svin og storfe file. Alt av ypperste kvalitet, ogg det må de også gjøre skal de holde koken i New York for, denne oppussingen og dette interiøret har kostet flesk!

  Men selv for oss vanlig dødelig er ikke 48 dollar for den dyreste hovedretten, noe som bør skremme en som har vært i nærheten av "fellene" på Aker brygge i Oslo.

  Her kan det bli mulighet for litt kjendis mingling, kom deg deg hit hvis du er i byen! Book din plass på Opentable

      
 3

Brass Monkey

 •  
  55 Little West 12th Street, Meatpacking District. åpnet i 2004. Skikkelig party sted over flere plan, og med tak terrasse. Lange barer, godt med sitteplasser i brunt tre-interiør. Her er det ungdom i alle aldreig høyt støynivå.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  I kontrast til de dyre, og "hotte" klubbene i MPD, er Brass Monkey uformelt og uten dømmende dørvakter. Som dere ser av bildene er det ingen dresscode her. Et bra sted for å slå ut håret, sammen med venner, eller et sted får å få nye venner.

  På Tripadvisor har Brass Monkey fått nærmest full score. Utvalget av drikke varer er mildt sagt imponerende. Bestående av både importert og utenlandske varer.

  I MTV TV serien The City ble Brass Monkey besøkt ved flere anledninger. Dette er et bra sted for uformelle turer på byen.

      
 2

Pastis

 •  
  9th Ave, på hjørnet av Little West 12th Street. Pastis i Meatpacking District, en fransk bistro vel verdt å slenge innom. Skulle du være så uheldig å ikke møte på noen kjendiser, så kan du trøste deg med at stedet er fullt av "wannabes".
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Er du fan av Sex and the City, ble Pastis brukt to ganger i episoden The cold war, sesong 6, episode 1. Både Carrie, russer`n, Smith Jarod og Samantha besøker stedet i den episoden, med andre ord et must for SATC fans. Les også hva New York Magazine skriver om Pastis.