4

Oyster Bar at Grand Central Terminal

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  Grand Central Oyster Bar åpnet siden dører i 1913. Woodrow Wilson var president i USA, og landet var på teskelen til første verdenskrig.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Terminalen åpnet samme år, og folk strømmet til, da som nå for å se dette arkitektoniske byggverket.

  Flere reiseguider har betegnet Oyster Bar som en "skjult skatt". Dette er selvfølgelig bare tull. Restauranten har vært godt kjent for de reisende i alle år, det er derfor den fortsatt eksisterer. Men det har ikke manglet på nedturer, og stedet har vært konkurs og stengt. Men med nye eiere og fokus på kvalitet og service, så utover 70 tallet tok stedet form som det har i dag.  Trykk for st&oslsh;rre


  Sjømatrestauranten er godt kjent blant New Yorkere. Her er fullt kjør under lunch og middagstider. Selvfølgelig er det også en landemerke og et populært spisested for tilreisende. Dette stedet, i sin arkitektur, historie og atmosfære like mye New Yorkish som selve terminalen, Chrysler building og Central Park.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ ALT DU ØNSKER DEG I NEW YORK!  Velkommen til dagsfersk sjømat fra North Atlantic Ocean, mer americanish blir det ikke.  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
  Les mer om historien om Oyster Bar på Wikipedia.

   


   

 3

The Campbell Apartment

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart Grand Central Terminal, 15 Vanderbilt Ave. Dette har aldri vært John W. Campbell’s leilighet, men hans kontor som han leide fra William Kissam Vanderbilt II. Williams familie bygget Grand Central Terminal. Campbell leide lokalet fra 1923.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I NEW YORK!  I dag er er dette en bar og cocktail lounge. Dette blir ofte omtalt som et hidden spot i The Grand Central Terminal, men den er ikke så vanskelig å finne, bare du er på rett side av terminalen.  Trykk for st&oslsh;rre


   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ ALT I NEW YORK!  Det kule er at bortsett fra en bardisk har kommet inn og et skrivebord er fjernet, har ikke rommet forandret seg mye siden John W. Campbell hadde kontor her. Hans safe står er forsatt, kan du løse tallkombinasjonen og åpne safen, vil du få deg en overraskelse. Det er ikke så vanskelig som du tror. Du trenger bare talkum, oppvaskhansker og stetoskop....

  Drinkene er noe av de beste jeg har smakt, og da betyr ikke prisen så mye. Og så har jo stedet mye style da.  Trykk for st&oslsh;rre


  Les mer om historien bak Campbell Apartment påWikipedia.

   


   
 2

TAO

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 42 East 58 Street, mellom Park Ave og Madison Ave. Tao er en flott designet restaurant, og kjent for den store buddha statuen. Menyen er asiatisk og deres mål er å ta gjestene med på en reise i det asiatiske kjøkken. 
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I NEW YORK!  Vi i MittNewYork.no forsøker å være så objektive som mulig. Men det er vel ingen hemmelighet at kjendisene er borte for lengst, og at det høye prisnivået ikke helt forsvarer kvaliteten på maten. Forhåndsbestilling kan likevel være lurt. Ring eller bestill gjennom OpenTable.com.

  Tao ble umåtelig populært for bl.a. å dukke opp flere ganger i TV serien "Sex and the City".
  Les mer om TAO i SATC her!

   


   
 1

LAVO

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 39 East 58th Street, mellom Madison Ave. og Park Ave. Det sies at dette er av de hoteste stedene i byen for tiden. Stedet ligger rett over gaten for TAO, og det skal være noen av de samme menneskene som står bak.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ LUKSUS I NEW YORK!  Vi besøkte stedet en søndag, og det var ikke noe problem å få bord. Men det kan likevel være lurt å forhåndsbestille, særlig da i helgene. Da kan du selv kontakte LAVO via deres egen hjemmeside eller pr telefon (212)750-5588. Du kan også booke gjennom nettsiden OpenTable.com, dette er også helt gratis. Både prisnivået og gjennomsnittsalderen er noe høyere her en de fleste stedene omtalt på MittNewYork.com, men dette er en fin mulighet til å se og bli sett. Se hva andre kunder mener om Lavo på TripAdvisor.com.