Trykk for st&oslsh;rre
 
0

Midtown East

Trykk for st&oslsh;rre
til nettside  

Midtown East strekker seg fra 45th Street til 59th Street, og øst for 3rd Avenue. Bide er tatt fra East River.
59th Street er også der hvor Queensboro Bridge går over elven.

 

 


Trykk for st&oslsh;rre


2

P.J. Clarke's

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  915 3rd Ave. på hjørnet av East 55th Street.
  åpningstider: 11:30-03:00
  En av byens aller eldste restauranter startet som saloon i 1884.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Trykk for st&oslsh;rre


  Patrick "Paddy" J. Clarke har jobbet mange år som bartender kjøper stedet av Mr. Duneen i 1912. Clarke med kone bor i etasjen over baren. De får fire sønner som vokser opp her. Under forbudstiden kjemper familien seg gjennom med hjemmelaget brennevin.

  Etter forbudstiden våkner virkelig dette stedet til liv. Frank Sinatra var en trofast stamgjest, og hadde bord nr 20 som fast bord.

  Utover 50 og 60 tallet blir dette et uformelt tumlested for veldig mange kjendiser. Charles Jackson, Buddy Holly og Nat King Cole elsker P.J.’s cheeseburgere, og gir dem navnet; "The Cadillac of Burgers".  Utover 60 tallet, etter JFK’s død er Jackie å finne her med deres barn John Jr. og Caroline. Og på 80 tallet satt Ted Kennedy og trøstet seg etter at han tapte nominasjonen for Demokratene mot Jimmy Carter.

  Mye historie i disse veggene. Men stedet hadde ikke overlev hadde det ikke vært for den fantastisk maten. P.J. Clarke’s blir stadig testet av restaurant skribenter i New York. Både kjøkkenet og baren holder et veldig høyt nivå, og har ingen problemer med å konkurrere med alle nyetableringer i nabolaget.

  Prøv Sunday Brunch her, og sjekk hva andre gjester sier om P.J. Clarke’s.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
   
   


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


   


   

 
1

Sakagura

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   211 East, 43rd Street, mellom 3rd and 2nd Avenue. Er du ute etter en japansk restaurant i New York er dette stedet. Hvis du klarer å finnet det. Denne høyt rangerte restauranten har over 250 typer sake, og en meget bredt utvalg av japansk mat.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  For å finne denne bortgjemte perlen, må dere IKKE gå inn i restauranten som synes fra gaten, men døren ved siden av som er til et kontorbygg. Forbi vakten og til venstre og gjennom en ståldør. Deretter må dere finne døren som leder ned til kjelleren. Deretter er det bare å følge de japanske bokstavene til dere finner restauranten.

  Sakagura er vel verdt et besøk hvis du liker japansk mat, eller nysgjerrig på maten siden du ikke har vært i Japan.

   


   
  •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer