4

Rattle N Hum

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 14 E 33rd Street, mellom 5th Ave og Madison Ave.
  åpningstider: 11:00-04:00.
  Dette er et kjempe bra sted, rett i nærheten av Empire State Building. En av de beste barene i Midtown i følge TimeOut New York. Med ca. 40 typer amerikansk fatøl, og 150 på flaske, er dette virkelig et sted for øl elskere.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Stedet har en rikholdig amerikansk meny, bestående av kylling, burgere, salater samt quesadilla og noen tyske pøler. Her er noe for enhver smak.

  Eieren, Patrick Donagher satser veldig på craft beer, og utvalget skifter ofte. Her er det amerikansk håndverker øl som står i fokus, og har du spørsmål, eller er nysgjerrig på noen øl merker, gir de deg gladelig en smaksprøve.

  Med happy hour fra kl 11:00 til 19:00 med utvalgte craft beer typer, vin og cocktails, og lunch Specials til under $10, så er dette et veldig bra, og selvfølgelig populært sted sentralt på Manhattan.

  I tillegg så er det sport på TV hele dagen, og de viser selvfølgelig alle New York lagenes kamper. Det være seg basket, hockey, football eller baseball, og de går ikke av veien for å vise en soccer kamp heller.

   


   
 3

Keens Steakhouse

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 72 West 36th Street Midtown south Central. Opprinnelig fårekjøtt restaurant fra 1885, som i dag er viden kjent for sine fantastiske kjøttretter. I skrivende øyeblikk på 12. plass på Tripadvisor over alle restauranter i New York. Lokaler over 2 etasjer, samt et bar/pub område.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Interiøret er brunt, og bærer preg av tradisjon og historie. Kjøttet av sau og okse skal være av topp kvalitet, og det må det være for å forsvare prisen. I tillegg tilbyr Keen´s et bredt utvalg av sjømat, som reker, hummer, østers, muslinger og blåskjell.

  Keen´s har verden største samling av engelske piper fra det 17. århundre, som var et vanlig syn på engelske vertshus på den tiden.

   


   
 1

Jack Demsey`s

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 36 West, 33rd Street, mellom 5th Ave og Broadway. Irsk pub, med høy Celtic faktor i Midtown South, like ved Empire State Building. God mat og lang bar med mange TV-er. Her viser de det meste av europeisk fotball.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Skulle du få fotballabstinenser og være en ivrig tilhenger av en britisk fotballkubb er dette stedet å besøke.

   


   
 
2

Cash Bar

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 58 3/4 East, 34th Street. Midtown South Central. Bak denne ATM maskinen finner du The Cash Bar. På den snodige adressen nr. 58 3/4. Litt vanskelig å finne, og mange havner på den Irske puben i første etasje. Men gi ikke opp.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Ikke sett inn kortet ditt i automaten, men åpne døra og ta deg opp i andre etasje. Der finner du en liten og koselig bar, hvor veggene er tapetsert av dollar sedler. Ypperlig sted for private tilstelninger, eller for å slappe av med en drink i trivelig omgivelser i ellers travle midtown.