6

B Bar & Grill

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 40 East 4th Street i NoHo. B for Bowery. Nedlagte bensinstasjoner er perfekte prosjekter for en unik og alt-i-ett bar og restaurant.
   

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Trykk for st&oslsh;rre


  Denne tidligere Gulf bensin- og service stasjonen ble nedlagt i 1993. Da tok Eric Goode over og gjorde arealene om til hage med trær, planter og peis. Under tak finner du et romslig restaurant område med gode båser i retro amerikansk diner interiør. Samt club lounge med dype sofaer. Samt flere barer for de som ønsker å henge der.

   

   


   
 
5

Lafayette

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 380 Lafayette Street, på hjørnet av East 4th Street.
  Åpningstider: 07:30 til 24:00
  Chef Andrew Carmellini åpnet i april 2013 dette nye tilskuddet til restaurant utvalget i NoHo. En komplett fransk bisto, restaurant, kafe og bakeri.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Fra hverdagslig kafe og bakeri til private restaurant rom, forsøker de å skape et lite France her i NoHo. Menyen er bred, og består av utvalg fra det beste Frankrike har å by på. Dette går også selvfølgelig igjen i vin kartet.

  Her har det vært umåtelig populært å spise siden åpningen, og det genererer en del kjendiser, og stedet er i året 2013 ett av topp 10 restauranter To See And Be Seen i New York.

   


   
 
4

Acme

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 9 Great Jones Street, Acme har en historie som en meget populær, og billig Cajun restaurant. Jeg har spist her flere ganger, men da jeg skulle avlegge stedet et nytt besøk, var det stengt, av The Health Department... Det var da herrene Jon Neidich og Jean-Marc Houmard så mulighetene i stedet.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Alt er forandret, bortsett fra navnet. og nye ACME har tatt New York med storm! Omtalen har vært enestående og pressen har ikke kunnet få fullrost stedet. Det har vært nærmest umulig å få bord, og New York fiffen har "fightet" for en reservasjon.

  Jon og Jean-Marc beskrive menyen som new american and modern european, med en touch av nordisk innflytelse. Menyen er nemlig satt sammen av dansken Mads Refslund, en av grunnleggerne av legendariske Noma i København.

  I kjelleren finner du en hyggelig mingle-bar. Her kan du ta en drink mens du venter på bord, eller bare besøke stedet for en drink og kjenne opp atmosfæren, og muligens få øye på en kjendis…

   


   
 
3

Great Jones Café

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 54 Great Jones Street, i NoHo området. Dette seiler opp som en stor favoritt i New York. Fantastisk mat til en rimelig penge. God atmosfære, og en betjening og eier som her svært imøtekomne og hyggelige.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Eieren tok over stedet i 1983. Da var ikke dette noe område som hadde særlig høy status. I dag er situasjonen helt anderledes. Selv om Great Jones Street har blitt betegnet som en "glemt" gate på grensen til Bowery.

  Trykk for st&oslsh;rre
  wings out of this world!


  Great Jones Cafe er fortsatt en jordnær nabolags cafe, mange stamgjester, fra barnefamilier til hippsters. Vi anbefaler stedet på det sterkeste. Både for mat og drikke. Her kan du fort bli sittende hele dagen, og langt utpå kvelden, dette er et knallbra sted! Spesielt vil vi nevne burgerne og roasted chicken wings, veldig bra!

   


   
 
2

The Smile

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 26 Bond Street, (mellom Lafayette street og Bowery) i NoHo nabolaget. Super trendy kafé og restaurant.  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!

  Trykk for st&oslsh;rre

  The Smile ligger i et kjellerlokale i bortgjemte Bond Street. Minimalt med turister, men mange unge, urbane locals.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Veldig koselig sted, for en rask kaffe, eller lunch med venner. Interiøret er enkelt og rustikt. Menyen er tradisjonell med enkle retter av høy kvalitet. Prisene er det heller ikke noe å si på.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Stedet har senere fått en utvidet øl og vin meny som passer hippster kulturens sans for kvalitet og pris.

  Trykk for st&oslsh;rre

  New York magazine omtaler stedet som rustic underground gourmet.

  Trykk for st&oslsh;rre
   


   
 
1

Bleecker Street Bar

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 56 Bleecker Street, på hjørnet av Crosby Street. En av mine favoritt barer i nabolaget NoHo. Dette stedet har alt. Åpningstid fra 12-04 hver dag. Happy Hour fra 12-20, biljard og dart for de som ønsker fysisk aktivitet.

  Trykk på bilde for flere bilder


  På TV kan du følge amerikansk fotball, basketball, baseball, hockey, soccer, rugby osv. Skulle det være noe å klage på, kunne jeg ønske meg et bredere utvalg av lokalt øl. Dette er et topp sted for bare å slappe av med en øl mens dama/mannen/ungene shopper, møte venner eller få noen nye, eller lade opp med vorspiel til en hard natt på byen.

   


   
 

   


 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer