6

L'asso Pizza

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 192 Mott Street mellom Kenmare Street og Spring Street i NoLita. Velsmakende pizza bakt i stein ovn og rimelig priser.
   


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  KLIKKER DU HER, SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING, GARANTERT!  Her samles ungdom i alle aldere til en av byens beste pizzaer. Et rikelig utvalg av italienske pizzaer hvor det ikke spares på fyllet.


  Trykk for st&oslsh;rre

  L’asso tilbyr også en rekk andre smakfulle italienske retter til gunstige priser, i motsetning til andre italienske steder. Dette er faktisk ett av de aller beste og billigste italiensk spisestedene i området.

  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Og ikke nok med det! Men på søndager kan du for 20$ spise brunch og drikke som mye bloody mary og mimosa du bare orker.

  Trykk for st&oslsh;rre  L’asso tilbyr også glutenfri meny!  Trykk for st&oslsh;rre   


   
 

5

Cafe Habana

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 17 Prince Street, mellom Mott Street og Elizabeth Street. Åpent fra 0900-2400 alle dager.
   


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  KLIKKER DU HER, SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING, GARANTERT!  Umåtelig populært sted. Knallgod mat inspirert av kubansk og meksikansk kjøkken.


  Trykk for st&oslsh;rre

  Prisene er det ikke noe å si på. Mengden mat på tallerkenen er mer enn nok, og kombinerer du det med noen store drinker, er dette er perfekt sted for både lunch og middag.

  Ventetid på påregnes, og du må regne med å sitte trangt. Men hva betyr det? Kanskje du også rett og slett blir sittende ved siden av en verdens stjerne? Sjekk bilde-sliden og hvilken meget kjent person vi traff. This i New York City!

  Men skulle du ikke gidde å vente på bord, bestiller du bare take-a-way og spiser i nærmeste park.

   


   
 

3

The Spring Lounge

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 48 Spring Street på hjørnet av Mulberry Street. Med slagordet "Life is short. Drink early." Vet du at dette er et sted for tørste morgen fugler.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  KLIKKER DU HER, SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING, GARANTERT!  Trykk for st&oslsh;rre

  Her kan du rolig nyte din morgendrink mens du studerer det travle livet utenfor. Stedet har store panorama vinduer ut mot gatene Spring Street og Mulberry Street.

  Trykk for st&oslsh;rre

  En stamkunde kunne fortelle meg at back in the days var disse gatene fulle av småkriminelle med kniv i den ene hånden og en flaske sprit i den andre. Nå er gatene fulle av unge mennesker med "a coffee to go" i den ene hånden og mobiltelefonen i den andre. Ja, tidene forandrer seg.

  Trykk for st&oslsh;rre

  På dette stedet har det vært servert alkohol siden 1920. Det begynte som et illegalt sted, hvor du kunne kjøpe øl på spann.

  Trykk for st&oslsh;rre

  På 40 tallet het det Chappys, før det på 60 tallet tok navnet Wilsons. På 70 tallet kom det nåværende navnet Spring Lounge, men er mer kjent i nabolaget som Shark Bar, på grunn av den utstoppede haien over baren.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Spring Lounge undervurderer ikke det å starte dagen med en øl. -washing the taste of toothpaste out of your mouth with a quality craft beer leaves one feeling like anything is possible. Sier en av stamgjestene, og her kan du også bli medlem i den eksklusive klubben Early Morning Drinker’s Society. les mer om dette på stedets hjemmeside. åpningstidene er som seg hør og bør fra 0800-0400.

   


   
 

2

Milano's Bar

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 51 East Houston Street mellom Mulberry St & Greene St i NoLita. På Milano's er vi inne på vinnersporet igjen. I dette "hølet i veggen" har det blitt servert drinker og øl siden 1880. Dette er autentisk og klassisk bar i all sin prakt. Veggene er fylt med alt mulig rall, alt fra bilder fra gamle filmer og sport, til juletrebelysning.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  KLIKKER DU HER, SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING, GARANTERT!  Dette er Dive baren med kjempestor D. Milano's har respektable åpningstider fra kl 0800- til 0400 hver dag. Happy hour fra 1600-1900. Med 2$ Bud og 1$ avslag på alle drinker.

  I et langt og smalt lokale hvor baren tar mye av plassen, bør kan ikke være redd for nærkontakt med andre. Men besøker du Milano's Bar utenom rush tiden, vil du oppleve hyggelig betjening, mulighet for å komme i kontakt med andre gjester, eller bare sitte i ro og mak, drikke din drink eller øl og bare stirre i veggen, hvis du ønsker det.

  Men utover kveldene blir støynivået noe høyere, og det svinger av rock'n roll fra jukeboxen. Hold deg til enkle drinker, øl, eller Milano's signatur combo; Guinness og Jameson shot til 11$.

   


   
 
1

Lombardi`s Pizza

 •  
  til nettside   se på kart

  Amerikas første pizzeria

  32 Spring Street. Lombardi`s Pizza ligger i området NoLita. NoLita betyr North of Little Italy, og er et nabolag som ligger nettopp nord for Little Italy.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  KLIKKER DU HER, SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING, GARANTERT!  Ta undergrunnen til Spring Street stasjon, og gå Spring St. østover mot LES ( Lower East Side). Her er det mange spennende barer og spisesteder. Bl.a. Lombardi`s Pizza. Veldig stor og god pizza til bra pris. Kan anbefalles! Les hva New York Magazine skriver om stedet.

   


   
    
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer