4

Tacombi

Trykk for st&oslsh;rre
 

3

The Spring Lounge

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 48 Spring Street på hjørnet av Mulberry Street. Med slagordet "Life is short. Drink early." Vet du at dette er et sted for tørste morgen fugler.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  KLIKKER DU HER, SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING, GARANTERT!  Trykk for st&oslsh;rre

  Her kan du rolig nyte din morgendrink mens du studerer det travle livet utenfor. Stedet har store panorama vinduer ut mot gatene Spring Street og Mulberry Street.

  Trykk for st&oslsh;rre

  En stamkunde kunne fortelle meg at back in the days var disse gatene fulle av småkriminelle med kniv i den ene hånden og en flaske sprit i den andre. Nå er gatene fulle av unge mennesker med "a coffee to go" i den ene hånden og mobiltelefonen i den andre. Ja, tidene forandrer seg.

  Trykk for st&oslsh;rre

  På dette stedet har det vært servert alkohol siden 1920. Det begynte som et illegalt sted, hvor du kunne kjøpe øl på spann.

  Trykk for st&oslsh;rre

  På 40 tallet het det Chappys, før det på 60 tallet tok navnet Wilsons. På 70 tallet kom det nåværende navnet Spring Lounge, men er mer kjent i nabolaget som Shark Bar, på grunn av den utstoppede haien over baren.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Spring Lounge undervurderer ikke det å starte dagen med en øl. -washing the taste of toothpaste out of your mouth with a quality craft beer leaves one feeling like anything is possible. Sier en av stamgjestene, og her kan du også bli medlem i den eksklusive klubben Early Morning Drinker’s Society. les mer om dette på stedets hjemmeside. åpningstidene er som seg hør og bør fra 0800-0400.

   


   
 
   
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer