6

Fanelli Cafe

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  94 Prince Street, mellom Mercer St og Greene St. i hjerte av SoHo. Besøker du Fanelli, tramper du rett inn i en original restaurant, med all den sjel og sjarm en speakeasy fra forbundstiden kan ha.


  Trykk på bilde for flere bilder

   
  ETT ENKELT SØK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Men i veggene på dette stedet sitter historie helt tilbake til midten av 1800 tallet.  Da Michael Fanelli tok over Prince Cafe i 1922, fikk stedet dagens navn Det var forbudstid og alt som kunne tyde på at det ble solgt alkohol ble fjernet. Men som mange andre steder USA opererte de som speakeasy, et sted som solgte ulovlig alkohol. Familien Fanelli drev stedet frem til 1982, da det ble solgt til Hans Noe. Nåværende eier har beholdt stedets tidlig 1900 sjarm. Tungt, mørkt interiør, og møbler. Samt sjarmerende og hjemmekoselige rød og hvit rutede duker på bordende. Mater er tradisjonell amerikansk, dette samme er drikket. Burgerne holder absolutt mål, og prisen er ok for området. Sjansen er stor for at du vil trives her, hvis du ikke er uheldig og hisser opp servitrisen, noe jeg klarte, men det er en annen historie.

  Trykk for st&oslsh;rre  Dagens gamle teglstein bygningen erstattet en trebygning på midten av 1800 tallet. I første etasjen har det vært en eller annen form for servering med salg av sprit, øl eller mat siden 1847. Dette gjør at stedet er ett av byens aller eldste steder.

  Les historien om Fanelli cafe og 94 Prince Street .

  Fanelli har også vært scene i denne fra 1990 .  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
   
   
  Trykk for st&oslsh;rre
   

   

 
 


 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer