4

Los Tacos No.1

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 229 W 43rd Street, mellom 7th and 8th Ave - Theater District.
  Åpen fra 1100 - 2200.
  Er du klar for en mat opplevelse i midt i turistfellen rundt Times Square??

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  
Nå ler du deg sikkert i hjel, men jeg mener det! Det er faktisk noen som har funnet ut at det å servere frisk, kvalitetsmat til en billig penge nærmest midt i Theater District faktisk er mulig.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Dette er ikke stedet for de romantiske, hvit duk opplevelsene med champis og frieri. Men dette er et perfekt sted for en meget god taco lunch eller middag på et sted som er rent, rimelig og raskt. Kvaliteten er helt topp, du må bare kunne kodene for bestilling. Du kan ikke velge feil her. Menyen er enkel og du bestiller og betaler i kassen først. Da får du utdelt en kvittering. Det er her folk gjør feil, det neste DU gjør er å levere kvitteringen til en kokk. Deretter går det ikke lang til før du får servert en eller flere fantastiske taco. Men er du ”turist” og ikke leverer kvitteringen til en kokk, men står der og venter og tror at maten snart blir ferdig, må du vente lenge. Dette stedet setter din egen taco-fredag hjemme i Norge litt i perspektiv. Her, midt på Manhattan får du servert noe av det beste av Mexican food som er i USA.

   

  Burger!


  Burgertest på Brooklyn Diner.

   


   
 


1

Carnegie Deli (stengt)

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  7th Avenue at 55th Street Theater District - Time Square (Midtown). En klassisk Deli med sinnsyke pastrami og corned-beef sandwicher.


  Trykk på bilde for flere bilder

   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!

  Trykk for st&oslsh;rre  Veggene prydes med bilder av de over 500 kjendisene som har besøkt stedet siden staren i 1937.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Woody Allen filmet en scene fra Carnegie Deli i filmen ”Broadway Danny Rose” fra 1984. Du kan spise en sandwich oppkalt nettopp etter denne fantastiske filmen, og et stykke cheesecake til dessert, som sies å være så god at den "takes your breath away".

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Les mer, og se bilder fra Broadway Danny Rose på On The Set Of New York.

   


   
  
 
2

Ellen´s Stardust Diner

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 1650 Broadway, på hjørnet av 51st Street. Theater District - Time Square (Midtown). Ja dette er en skikkelig turistfelle! Men likevel, er mann ikke turist av og til? Her er en klassisk diner, men burgere og milkshake.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  ETT ENKELT SøK, SPARER DEG GARANTERT FOR 1000-VIS AV KRONER, SAMMENLIGN HOTELLPRISER HER!  Men her får du ikke bare klassisk amerikansk mat i klassisk diner interiør. Her får du også underholdning i form av syngende servitører! Ja, det er faktisk ganske underholdene og artig. Og har du barn, vil de få en opplevelse for livet. I hvert fall noe å snakke om resten av turen.

    Syngende servitører på Ellen´s Stardust Diner.

   


   
 
   
 
  •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer