Trykk for st&oslsh;rre
 
 
 

                                       
0

Tribeca

Trykk for st&oslsh;rre
 12

Locanda Verde

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  Italiensk, åpent fra 0800-2300.
  377 Greenwich Street på hjørne av North Moore Street.


  Trykk på bilde for flere bilder   

  Først og fremst så var det kule interiøret som gjorde meg nyskjerrig på Locanda Verde.

  Den røffe industrielle stilen. En blanding av mørt tre skin og metall er perfekt mot de rød-brune mursteins veggene.

   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Les hva andre mener om stedet, søk HER!  Trykk for st&oslsh;rre

  Jeg er i utganspunktet ikke så stor fan av hotell restauranter. Men til tross for at dette er restauranten til fantastiske The Greenwich hotel hvor Robert De Niro er medeier både i hotellet og restauranten er jeg villig til å la meg forføre.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Locanda Verde er vel så mye en nabolags tavern og hotell restaurant der den har tjent gjester og lokale i det spennende nabolaget TriBeCa siden 2009. Det er litt typisk meg å bli sulten når resten av New York ikke er det. Men det positive er at da er det alltid ledig bord og mann slipper å vente. Hvis mann spiser alene blir mann ofte henvist til baren, men siden jeg var utenom rushtiden kunne jeg selv velge bord og fant et sted med god oversikt over restauranten.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Jeg tok med god tid og koste meg med rødvin og andebryst, som etter min mening var helt perfekt og absolutt verdt siden dollar.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Etterhvert fylles lokalet opp og jeg kjenner godt at jeg er godt nede i det 3 glasset vin. Jeg fortsatte å ta noen bilder nå som det var mer folk i lokalet og koste meg med vinen og ventet på en Irish Coffee jeg hadde bestilt til dessert.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Da skjer det noe artig. Hovmesteren kommer bort til meg og spør høflig om jeg kan la være å fotografere av hensyn til gjestene. Det er ok for meg, men han spør samtidig om jeg kan flytte meg et bord til venstre, siden noen gjestet hadde spurt spesielt etter bordet innerst i kroken. Dette var to-manns bord som sto på rad rekke med en felles lang sofa på den ene siden og stol på den andre. Så for meg var det bare å skli en halv meter til siden, så satt jeg ved neste bord.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Hovmesteren forsvinner, men er tilbake i neste sekund fulgt av to unge vakre og slanke mørk-blonde piker. Den ene av de med enormt store solbriller. Begge to nikker til meg og smiler lett, som takk for at jeg ga opp mitt bord. Hun med de store solbrillene setter seg på stolen. Da har hun ryggen til lokalet, men hun andre setter seg ned ved siden av meg.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Det går et par minutter og de to jentene babler i vei om alt og intet. Jeg avslutter glasset med vin. Akkurat da ser jeg servitøren på vei over med min Irish coffee og setter den foran meg. I samme øyeblikk tar jenta med de store solbrillene av brillene og ser på meg og sier; "Thank you for giving up your table to us, let me put that on my bill". Jeg takker selvfølgelig pent og

  Trykk for st&oslsh;rre

  tar, litt overrasket imot tilbudet. Mann sier selvfølgelig ikke "nei takk" når Taylor Swift spanderer en irish coffee.   
   

   


   
 

11

B Flat

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 277 Church Street, mellom Avenue Of The Americas og White Street. Dette er en meget hyggelig lounge i en kjeller i alltid trivelige Tribeca. Her serveres lett jazz & blues, små smakfulle retter og drinker mikses med kirurgisk presisjon.
  Åpningstider: 1700 - 0300.
  Trykk på bilde for flere bilder  Her under svak belysning er det perfekte sted for en date, og kanskje en hemmelig date. Steder er ikke lett å finne hvis du ikke vet om det. Men vi gir deg selvfølgelig adressen. Døren er merket med kun en b, og derfra må du finne veien ned trappen. Vel inne i bygget er veiene til det aller helligste skiltet.
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Stilen er casual, men likevel holder stedet en lav og stilfull profil. Bartenderne er japanske, og jobber med stil, effektivitet og presisjon. Ingenting overlates til tilfeldighetene. Har du noen gang vært i Japan, så kjenner du igjen perfeksjonismen.

   
   


   


   
 10

Square Diner

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 33 Leonard Street, mellom Hudson St og Varick St. Tradisjonell diner med uteservering. Ligger flott til i vakre Tribeca. Er du fan av disse vakre, utdøende spisestedene for folk flest, bør du stikke innom en tur. Om ikke annet for nostalgien og en kopp kaffe. Prisene er lave, og kvaliteten så der. Åpent fra 0730 til 2100.
  Trykk på bilde for flere bilder


  Jeg har hatt vanskeligheter med å finne ut hvor gammel Square Diner er. Jeg har vært innom diverse blogger, og funnet ut at dagens eier har drevet siden 1971. Men stedet er mye eldre enn det. Men pga diverse restaureringer opp gjennom årene, har mye av den originale dekoren forsvunnet. Men opprinnelsen kan spores tilbake til 1940 tallet.
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Generelt liker jeg disse uformelle stedene. En diner er så typisk amerikansk. Vi har sett de i utallige filmer. Det har blitt laget filmer hvor handlingen har beskrevet livet og menneskene i og rundt en amerikansk diner.

   
    Tradisjonelle amerikanske dinere er i ferd med å dø ut.


  I New York er det ikke mange av disse dinerne igjen. I følge Scountingny.com er det kun 5 stand-alone-diners å finne på Manhattan. Disse èn etasjes restaurantbygningene, så typisk for New York City, Pennsylvania, New Jersey, og i andre deler av det nordøstlige USA, selv om eksempler kan finnes over hele USA. Ofte smale og i vakker rustfritt stål formet i deco stil.

  Arealene som har tilhørt disse lave, selvstendige dinerne er i ferd med å bli svært attraktive for de som ser økonomien i å bygg høyere, og det gjør jo de fleste. Derfor blir det stadig vanskeligere og vanskeligere å opprettholde sin egen tomt for disse stand-alone stedene.

   


   
 
 
 
9

Macao Trading Co.

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 311 Church Street, mellom Walker St. & Lispenard St. Her har jeg kommet over en hemmelighet, en reise i tid og sted. En dør til en eksotisk og fremmed verden. Litt skummelt er det, i det jeg må bruke kroppsvekten for å kunne åpne de tunge dørene av metall.
  Trykk på bilde for flere bilder


  Folkene bak Macao Trading Co latt seg inspirere av den asiatiske handelsbyen Macao fra 1930 tallet. Her har de gjenskapt en atmosfære av mystikk og erotikk, av brutalitet og lovløshet, og alt annet som en slikt handelsentrum kan ha og by på av "underground" etter over 400 års eksistens.
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Her møtes vesten og østen i et sammensurium av mat og drikk, krydder og aroma, underholdning og interiør. Jeg ble forelsket i samme øyeblikket jeg åpnet den tunge døra, forsterket med strekkmetall.

  Macao har lykkes i å skape opplevelser. Konseptet er knallbra. Vi besøkte stedet en tirsdag kveld, og ble underholdt av burlesque danserinne og jazz musikk, alt i henhold til 1930 tallets stil. Dette var en positiv opplevelse, dette stedet digger jeg, er straks tilbake!

   


   
 

 

 

8

Puffy´s Tavern

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 81 Hudson Street, corner of Harrison. Puffy´s er en stor favoritt i nabolaget. Et av Robert De Niro´s stamsteder, han bor rett i nærheten. Dette er en koselig og uformell tavern, med et rikt utvalg av fat og flaske øl, samt vin for de som ønsker det.
  Trykk på bilde for flere bilder


   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Det serveres lunch fra kl 1130 på hverdager og fra 1200 i helgene. Maten er i italiensk form, som pizza, sandwich, kylling .m.m.

  Happy hour er populært, og er fra 16-20 hver dag. Puffy´s har også store TV skjermer, og sender masse sport.

   


   
 7

Mudville 9 Saloon

 •  
  til nettside   se på kart 126 Chambers Street, Tribeca. En familie drevet sports bar og restaurant som åpnet i 1977. I 1991 ble den nåv ærende konseptet født. Fra starten av besto menyen av 10 smaker av kyllingvinger, hamburgere og kylling smørbrød.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  De har siden da utvidet menyen til å omfatte et stort utvalg av amerikansk bar og grill mat inkludert ribber, wraps, salater, forretter, m.m.

  Med 15 flatskjerm-TV tilbyr Mudville 9 sportsarrangementer hele året. De har også økt utvalget av øl til å bli den største i Tribeca. 24 typer på fat, og over 76 flasker varianter. Mudville 9 har også startet sin egen Beer Club, meld deg inn når du stikker innom!

  I august 2007 vant Mudville 9 den prestisjetunge Best Chicken Wings in NYC. Konkurransen består av lokale restauranter og flere nasjonale kjeder.

     
   

  God steming på Mudville 9.
   


   
 6

Nancy Whiskey Pub

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 1 Lispenard Street, Tribeca. Fantastisk sted i vakre Tribeca. Kåret til byen beste dive bar av The Village Voice. Hyggelige stamgjester, en eksentrisk bartender, og Bud for $2,50 under Happy Hour, gjør Nancy Whiskey Pub verdt et besøk.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Dette har vært en dive bar fra 1967, før det var stedet en diner, men det serveres likevel tradisjonell amerikansk mat av god kvalitet og til en svært rimelig penge. Stedet har også byens eneste shuffleboard, så det er også mulighet for å bedrive "toppidrett" ved et besøk. Les hva andre mener om Nancy Whiskey Pub på Yelp.com.

   


   
 5

Ward III

 •  
  til nettside   se på kart I Tribeca, 111 Reade Street, mellom Church Street and Broadway, ligger denne fantastiske restauranten og cocktail loungen. Et virkelig favoritt sted i fasinerende Tribeca. Drinkene skuffer heller ikke, topp bartendere med rikholdig drinke-repertoar.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  I tillegg satser Ward III på whiskey-elskere. Med nesten 200 forskjellige merker, finnes noe for enhver særing. Se hva New York Magazine skriver på NYMag.com, og hva andre besøkende har å melde på Yelp.com.

   


   
 
                                       
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer