4

Tribeca Grill

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  I 375 Greenwich St. at the corner of Franklin St. i Tribeca (Robert De Niros nabolag) ligger Tribeca Grill. Dette er De Niros egen restaurant, i hvertfall som største deleier sammen med Drew Nieporent.

  Trykk på bilde for flere bilder

   

  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!

  Trykk for st&oslsh;rre


  Stedet åpnet i 1990 og serverer kjøtt og sjømat tilberedet på amerikansk vis av superkokken Stephen Lewandowski. The Grill er et romslig sted, med teglsteinsvegger og søyler, med en solid og diger mahognibar i midten av lokalet. På veggene kan du skue over kunst malt av Roberts far. Stedet har også en stor sal i 2. etasje, hvis ditt hoff skulle være av en betydelig størrelse.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Det er ikke sjelden at De Niro selv bistår i baren, eller befinner seg i lokalet sammen en del andre skuespillerkollegaer, slike som Bill Murray, Ed Harris eller Sean Penn - som alle har en mindre eierinteresse i stedet.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Bord kan du selv bestille på telefon: 212.941.3900, eller via OpenTable.com .

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


   


   

 
 
 
3

The Patriot Saloon

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 110 Chambers Street, mellom Church Street og Broadway i Tribeca. I vår serie om dive barer i New York har vi kommet til ”grusomme” Patriot Saloon i vakre Tribeca området.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Konseptet er billig øl, billig mat, i ikke veldig rene omgivelser. Men her kan du være deg selv, om du foretrekker å diskutere ”alt og ingenting” med slitne og lite selvhøytidelige typer på dagtid, eller danse på bardisken og ta av deg behåen på kveldstid. Burgere til $1.25 tiltrekker seg ingen gourmet gjester. Men vil du oppleve litt ”Coyote Ugly” stemning på kveldstid, og danse deg inn i New York natten med Country/rock fra Juke boxen på The Patriot Saloon, har du truffet ”bullseye”. Du vil garantert snakke om denne kvelden på Starbucks dagen derpå. Les mer om hva gjestene mener og Patriot Saloon på Yelp.com.

   


   
 
2

Walker´s

Trykk for st&oslsh;rre
Fra innspillingen av filmen New York, I Love You.
 •  
  til nettside   se på kart 16 N Moore Street - mellom Hudson Street & Varick Street. Denne fantastiske nabolags restauranten og baren i Tribeca er absolutt verdt et besøk. Tradisjonell amerikansk mat står på menyen, og den er knallgod!

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Dette er vel noe av grunnen til at stedet stort sett alltid er fult av lokale Tribeca beboere. Men stedet har flere bord innover i lokalet, så fortvil ikke om det skulle se fult ut ved første øyekast. En scene fra filmen "New York, I love You" ble spilt inn her. Ethan Hawke spiller en tyv som tilfeldig møter Andy Garcia i baren på Walker`s. Les mer om filmen på IMDB.com. Les om hva andre gjester mener på Yelp.com.

   


   
 
1

Smith & Mills

 •  
  til nettside   se på kart71. N. Moore Street i Tribeca ligger det et kjempekult sted. Det gamle vognskjulet ser ut som et ”hull i veggen”, og bak en skyvedør finnes toalettet som er en gammel heis. Men interiøret er nøye gjennomtenkt, og maten er av ypperste kvalitet.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Stedet fylles raskt opp på ettermiddagen av velstående mennesker. I det ellers så rolige Tribeca området, finnes mange skjulte og ”hemmelige” steder, dette er en av dem og bør besøkes.