2

Walker´s

Trykk for st&oslsh;rre
Fra innspillingen av filmen New York, I Love You.
 •  
  til nettside   se på kart

  16 N Moore Street - mellom Hudson Street & Varick Street. Denne fantastiske nabolags restauranten og baren i Tribeca er absolutt verdt et besøk. Tradisjonell amerikansk mat står på menyen, og den er knallgod!  Trykk på bilde for flere bilder
   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Dette er vel noe av grunnen til at stedet stort sett alltid er fult av lokale Tribeca beboere. Men stedet har flere bord innover i lokalet, så fortvil ikke om det skulle se fult ut ved første øyekast. En scene fra filmen "New York, I love You" ble spilt inn her. Ethan Hawke spiller en tyv som tilfeldig møter Andy Garcia i baren på Walker`s. Les mer om filmen på IMDB.com.

  Trykk for st&oslsh;rre


  I denne gamle gården har det vært bar og restaurant i dette lokalet siden 1880. Walkers i dagens form har eksistert siden 1987. Detter er et slikt perfekt nabolags bar og restaurant som nesten ene og alene får meg til å bestille en reise til New York. Det hjelper også selvfølgelig at Tribeca er mine absolutt favoritt nabolag på Manhattan.  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


   


   
 

     
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer