5

Yorkville - et nabolag på Upper East Side

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  Yorkville et nabolag i nabolaget Upper East Side. Nabolaget befinner deg øst for 3 Ave og mellom 79th street og til 96th street mot East Harlem.


  Trykk på bilde for flere bilder


   
  HER SPARER DU 1000-VIS AV KRONER På LUKSUS I NEW YORK!  Beveger du deg langs avenyene oppover Upper East Side fra 59th Street, kan området virke nokså upersonlig og kjedelig. Noen meget eksklusive butikker osv finner du og en og annen restaurant. I tverrgatene er det mange vakre Brownstone bygninger. Men egentlig er ikke nabolaget særlig spennende. Men når du kommer deg så langt nord som 79th Street, åpner det seg en annen verden.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre

  Yorkville er et nabolag som til tross for en og annen Starbucks, har beholdt sitt personlige preg med lokale butikker, cafeer, barer og restauranter.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Yorkville var på slutten av 1800 tallet og begynnelsen av 1900 befolket av mange immigranter fra Tyskland. Den tyske kulturen er det fortsatt mulig å spore i bydelen, som den gang gikk under navnet Germantown.

  Trykk for st&oslsh;rre


  De beste utestedene i hele Upper East Side finner du i Yorkville. Her er et mangfold og varierende tilbud av av restauranter og barer.
   

   

   

   

 6

The Auction House Bar

300 E 89th St  

Min favoritt bar og lounge i nabolaget. Innredet i viktoriansk stil med gedigne malerier og peis. Mahogny bar og sofa trukket i fløyel. Stedet gir også en kraftig fornemmelse av en speakeasy. 25 års grense i helgene holder fjortisene unna. Her er cocktails for voksne folk. Trykk for st&oslsh;rre

Trykk for st&oslsh;rre


 

 

 

 
7

Eli’s Night Shift

189 East 79th St  

Kjempe bra og spennende sted. En kafe, craft beer bar, cocktail bar og restaurant. Et moderne sted med moderne meny. Et perfekt sted for et raskt måltid eller en lang kveld. Trykk for st&oslsh;rre

 

 

 

 

8

Midnight Express Diner

1715 2nd Ave  

Wow! For nattugler og andre rovdyr. Søvnløse pary-løver og fugler med jetlag. Med åpningtid 24 timer er det gjester fra alle sosiale lag på dette stedet. Midnight Express serverer tradisjonell diner mat til en rimelig penge. Men skal du prøve en av stedets spesialiteter anbefaler jeg disco Fries. Trykk for st&oslsh;rre

 

 

 

 


9

Penrose

1590 2nd Ave  

Et sted som tok Upper East Side med storm da det åpent for noen år siden, og har befestet sin popularitet. Gastro pub og bar med rikelig utvalg av drikke varer. En liten men spennende meny, men de kunne ha hatt noe mer behagelige steder å sitte. Men for de trendy UES folkene ser ikke ut til å være særlig viktig. Trykk for st&oslsh;rre

 

 

 

 
10

The Writing Room

1703 2nd Ave  

Også en favoritt. Populær restaurant og bar. Tradisjonell moderne amerikansk mat. Baren og store deler av restauranten er adskilt så baren er nærmest en sportsbar når noen av New York lagene spiller. God mat og god bar, særlig er sunday brunch populært her på The Writing Room. Trykk for st&oslsh;rre

Trykk for st&oslsh;rre


 

 

 

 11

Drunken Munkey

338 E 92nd St  

En fantastisk restaurant som tar deg med tilbake til India da de var en britisk koloni. Det var jo kolonitiden som åpnet verden for den indiske smaken, og her får du alt inn via alle sanser. Indisk mat av ypperste klasse, samtidig så har de også satset på skikkelige cocktails. DETTE er stedet!

Trykk for st&oslsh;rre

Trykk for st&oslsh;rre


Trykk for st&oslsh;rre
 

 

 

 
 
 
12

Caledonia Bar

1609 2nd Ave  

Lang bar, smalt lokale. Men en et bra sted med stor-satsing på whisky fra Scotland. De serverer også noen enkle retter å bite i. Men her er det først og fremst verdens beste whiskeyer som er i høysete.

Trykk for st&oslsh;rre

 

 

 

 
13

Bondurants

303 E 85th St  

Tradisjonell amerikansk nabolagsbar med fokus på craft beer, craft cocktails og buffalo wings out of this world. Trykk for st&oslsh;rre

Trykk for st&oslsh;rre

 

 

 

 

   
 
 


 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer