7

Boat Basin Cafe

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  Jeg elsker å sitte her å se solnedgangen over New Jersey og Hudson River. Her i Riverside Park, Upper West Side helt vest på 79th Street.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SPAR 1000-VIS AV KRONER På HOTELL. SAMMENLIGN ALLE BOOKINGSIDER I ETT SØK!  Fritidsbåtene kommer og går. Noen av mannskapet er av mer eller mindre vante med båtlivet ser jeg. Her oppe på balkongen kan du sitte å skue utover Hudson og båtlivet en sensommer ettermiddag. Jeg glemmer nesten at jeg er i New York, dette er liksom noe som minner om noe annet.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Her i disse flotte omgivelsene av trær, park og buer bygget av granitt stein, oppdager jeg at her møtes naboer, venner og familie som bor langs Riverside Park Upper West Side. Det er veldig hyggelig stemning her. Familier møtes for middag og nyte solnedgangen en ettermiddag i sommerhalvåret.

  Maten her er standard amerikansk. Hverken mer eller mindre. Store porsjoner, mye øl og happy hour. Alt som det skal være. Boat Basin Cafe er et perfekt hideaway fra biltrafikk og høyblokker, og har noe å by på som det er vanskelig å finne andre steder i New York City.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  De beste uteserveringene i New York.  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


   


   
 
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer