6

Tavern on the Green

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  485 Amsterdam Ave, mellom 83th Street og 84th Street, UWS.
  Dette er prototypen på en amerikansk bar/pub/sportsbar.
  åpningstider fra 1400-0400 alle dager.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SPAR 1000-VIS AV KRONER På HOTELL. SAMMENLIGN ALLE BOOKINGSIDER I ETT SøK!  Her har det vært restaurant og selskapslokale siden 1934. Et nærmest historisk sted du garantert har opplevd gjennom film eller TV hvis du ikke har vært her selv.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Mellom 66th Street og 67the street Upper West Side på syd vest siden av Central Park finner du dette unike stedet i flotte omgivelser. Dette har vært tumleplass for skuespillere, kunstnere, politikere, forretningsmenn, fiffen og alle andre som har tilhørt en eller annen form for elite I New York City i snart 90 år.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Tavern on the Green har flere områder, fra fancy crystalroom til litt mer uformelt bar område. Men det jeg synes er perfekt er uteserveringen en deilig sommerdag.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Jeg anbefaler virkelig å ta en tur hit. Det er en fantastisk følelse og en opplevelse å innta et måltid i disse omgivelser.

  Trykk for st&oslsh;rre
  Her er det mulig å sitte både ute og inne og under glass tak. Siste oppussing på stedet var 2014, men likevel er det tatt vare på mye av den gamle atmosfæren, men nå i mer moderne former.

  Trykk for st&oslsh;rre


  La champagnen flyte og kos dere med noen fantastiske retter, du lever bare én gang!

  De beste uteserveringene i New York.   


   
 
 
 5

George Keeley

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 485 Amsterdam Ave, mellom 83th Street og 84th Street, UWS.
  Dette er prototypen på en amerikansk bar/pub/sportsbar.
  åpningstider fra 1400-0400 alle dager.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SPAR 1000-VIS AV KRONER På HOTELL. SAMMENLIGN ALLE BOOKINGSIDER I ETT SøK!

  Her føler jeg meg virkelig hjemme. Betjeninger er svårt hyggelig og imøtekommen. Dette er en typisk nabolagbar, hvor venner møtes etter jobb, eller gjengen samles for å se sport eller bare skravle. Her er mann nårmest eksotisk som turist.

  På menyen står tradisjonell amerikansk mat, og kvaliteten og smaken er svårt bra. Og skulle det ikke våre behov for et stort måltid, spandere George Keeley gratis popkorn!

  I ølkranene finnes et rikt utvalg av øl. Betjeningen bistår gjerne med sin kjennskap til drikke for å finne noe du liker.

   


   
 4

Blondies

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 212 West 79th Steet, mellom Amserdam og Broadway, UWS.
  Åpningstider: 11:30 til 00:00
  Jeg elsker dette stedet. Dette er en av byens beste sports bars. Blondies er en så typisk amerikansk bar og restaurant som du bare kan drømme om… eller bare har sett på film.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SPAR 1000-VIS AV KRONER På HOTELL. SAMMENLIGN ALLE BOOKINGSIDER I ETT SøK!  Men en lang bar, masse øl og rikelig med TV apparater. Delvis adskilt fra et kjempestort restaurant område, med store båser. Også med mange TV apparater, her går du ikke glipp av noe!

  Her byr de på idrett fra alle nivåer i USA. Her samles collage ungdom, sports fans, lokale UWS’ers og sist men ikke minst, Buffalo Wings fans. Fordi Blondies byr på Buffalo Wings av en annen verden.

  Og det er nettopp derfor jeg i utgangspunktet jeg jeg er her. Jeg elsker Buffalo Wings, og Blondies er på de fleste lister som omhandler byens beste Wings.

  Jeg skal innrømme at det noe slitte interiøret i restaurant delen kunne med fordel ha blitt oppgradert. Men når glasset med Yuengling kommer på bordet er det glemt. Skille selskapet ditt kjede deg, er det nok av TV’er å kaste øynene på. Men når Buffalo Wings kommer på bordet, er det kun de som får oppmerksomhet.

  Ostesausen er perfekt. Det følger med rikelig med fersk stangselleri og og gulerøtter. Og i midten ligge en haug av kjøttfulle og saftige Wings dynket i den beste Buffalo Wings sauce jeg har smakt, NAMM-NAMM! Og ikke nok med det, besøker du stedet på en mandag, er det ALL YOU CAN EAT!

   


   
 3

Dublin House Tap Room

 •  
  til nettside   se på kart På 225 west, 79th street, mellom Broadway og Amsterdam.
  Åpningstider: 08:00 til 04:00
  Dette er en ekte, irsk nabolags bar som har eksistert siden før forbudstiden. Dette er et landemerke av en pub,
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SPAR 1000-VIS AV KRONER På HOTELL. SAMMENLIGN ALLE BOOKINGSIDER I ETT SøK!  og et gammelt skjenkested for sjømenn som ankret opp i Boat Basin i vestenden av 79th Street.

  Dublin House kaller seg også en dive bar, og en åpningstid fra 8 om morgenen, bortsett fra søndag, så er det klart at stedet har noen trofaste gjester som er tørre i munnen om morgnene.

  Stedet har en fantastisk neonlys over inngangspartiet, et harpe formet ikon, som gir gården et sårpreg. Dette er et kjempe trivelig sted, med rikt utvalg av drikkevarer. Betjeningen har eget softball lag, og er en lystig gjeng som elsker å ta vare på siden kunder, nye og gamle. Stikk innom Dublin House hvis du er på Upper West Side.

   


   
 2

Bourbon Street NYC

 •  
  til nettside   se på kart På 407 Amstedam AVE Rock´n roll bar på Upper West Side. Oppskriften er robust design, patriotisk interiør, billig sprit og øl. Typisk amerikansk bar med sterkt dive preg.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SPAR 1000-VIS AV KRONER På HOTELL. SAMMENLIGN ALLE BOOKINGSIDER I ETT SøK!  Stedet frekventeres av mye studenter, og andre unge mennesker av begge kjønn som ikke tar seg selv så høytidelig. Et utmerket sjekkested, på ellers ganske eksklusive Upper West Side.

  2 for 1 happy hour er selvfølgelig populårt. Dette er stedet for billige vorspiel, eller for en lang natt i uformelle omgivelser.

   


   
 1

Lansky`s Old World Deli (STENGT)