5

The Spotted Pig

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  Bli ikke overrasket om du finner Kiefer Sutherland på her, og er han i godt humør stenger han gjerne døren og gjør kvelden om til en privat fest.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Trykk for st&oslsh;rre  Dette er nemlig hans favoritt sted. Denne rocka castropuben er virkelig verdt et besøk, med eller uten Kiefer. Chef og medeier April Bloomfield lager helt fantastisk mat. Anbefaler middag eller Sunday brunch, men vær tidlig ute eller ta kontakt på telefon (212)620-0393 eller e-post: Info@TheSpottedPig.com for reservering. 314 West, 11th Street, West Village, hjørnet av Greenwich St.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Dette er faktisk et av de aller beste stedene i New York for kjendis spotting. Tro det eller ei. Listen over kjendiser som stadig vender tilbake hit er lang. Bono er en selvskreven gjest når han er byen. Det samme er Jay Z and Beyoncé, Taylor Swift, Kirsten Dunst, Ryan Gosling and Maggie og Jake Gyllenhaal.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Men det er noen ting du bør være klar over hvis du er på jakt etter å ”dine with a celebrity”. Til tider kan andre etasje ha begrenset tilgang, særlig i helger og hvis det befinner seg meget kjente folk i bygget. Men det kan være lurt å prøve seg på baren der oppe. Liker du å henge i baren, er det baren i 2 etasje som er stedet. Det kan være lurt å være på plass ved åpningstiden ved lunch eller middag. Ta deg gjerne noen timer i baren og sette deg opp på venteliste til et bord etterhvert. Det kan nemlig være lurt å allerede være ”innafor” ved åpningstider.

  Men det er også en tredje etasje på dette bygget. Og der er ikke alle forunt å komme opp der. Du kan leie etasjen for et privat selskap hvis du ønsker det, men utover det er det ikke lett å få tilgang der hvis du ikke er meget rik eller kjent, eller begge deler. Det finnes en hemmelig oppgang til tredje etasje fra andre. Og av og til har jeg opplevd at gjester som skal opp i tredje møtes i baren i andre først. Men det finnes også en egen oppgang til tredje etasje fra gatenivå. Så det kan faktisk være at du går glipp av hele kjendis festen der du sitter i andre etasje og bare kan fantasere om hvem som befinner seg bare én meter unna deg, en etasje over.  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre

      

 4

The Slaughtered Lamb Pub

 •  
  til nettside   se på kart 182 west, 4th Street, West Village (mellom Barrow St. og Jones St.) En skummel pub inspirert av mytene om blondiner, varulver og ofring av lam for beskyttelse mot onde ånder. En mystisk plass med en velkomstkomité i inngangspartiet litt utenom det vanlige!
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  De har et stort utvalg av øl, i kule omgivelser, til normale priser. En del turister i helgene, men perfekt for en formiddagsøl. Puben serverer også mat. Les hva andre mener om The slaughtered Lamb på Yelp.com.

      
 3

Cowgirl

 2

Tortilla Flats

 •  
  til nettside   se på kart 767 Washington Street, corner of W 12 Street. Her finner du et fest lokale helt uten sidestykket. Tex Mex og Margaritas står på menyen, og gjestene lar seg lett rive med.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Et perfekt sted for feiring av begivenheter sammen med vennegjengen. Her blir det garantert høy stemning. Vi måtte besøket dette sære stedet utenom åpningstid for å få tatt noen bilder, og kunne gi et inntrykk av hvordan det ser ut. Her blir det aldri for mye glitter og fjas. God fornøyelse! Les hva NYMag.com skriver om stedet. Tortilla Flats har også vært brukt som scene i filmen: She´s the one med bl.a. Cameron Diaz og Jennifer Aniston.

      
 
1

Smörgås Chef (CLOSED)

 •  
  til nettside   se på kart 283 West 12th Street - West Village
  58 Park Avenue - Midtown South Central
  53 Stone Street - Financial District
  Morten Sohlberg fra Oslo har, sammen med sin kone, de siste 10 årene åpnet 4 restauranter på Manhattan.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  3 av de under navnet Smörgås Chef og en ved navn Crêpes Du Nord. Oppskriften er scandinavisk mat, topp kvalitet og perfeksjonisme i alle ledd. To av restaurantene ligger i Financial District - Smörgås Chef og Crêpe Du Nord som i tillegg til scandinaviske kjøkken; har en sterk touch av det franske kjøkken. Smörgås Chef er også representert i Midtown og West Village. Smörgås Chef konseptet er ikke bare scandinavisk i matveien, men også restaurantenes design bærer preg av det skandinaviske. Morten har selv stått for det meste av arbeide i etableringen.

         Morten har også bygd opp menyene fra bunn med grundig testing av de forskjellige rettene, og står selv for interiør og design. Han kan plutselig dukke opp i restauranten med både verktøykasse og drill for å gjøre utbedringer. Å lykkes i New York, å leve og bo der, er en drøm mange har. Men for de aller fleste forblir det kun en fjern drøm. Men Morten har klart det! Oppskriften er hardt, grundig og mye arbeid.


    Her et innslag gjort av wikipages.com på Smörgås Chef i Stone Street i Financial District.