Trykk for st&oslsh;rre
 
 
 
7

Tender Trap

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  245 South, 1st Street. Mellom Roebling St og Havemeyer St. Williamsburg, Brooklyn.
  Åpningstider: 1600 - 0400
  Nymoderne Dive Bar, med billig drikke for unge, urbane hippsters, DJ og meget høy party faktor.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Vi måtte selvfølgelig besøke stedet ved åpningstid, en kveld midt i uka. Derfor er det noe tynt befolket. Men her samles venner og kjente til kreative samtaler og happenings til alle døgnets tider.

  Fun and laid-back
  Kategorien Dive Bar er i endring. Det er ikke bare de mørke hulene som inneholder skrump levra alkiser fra Vietnam krigen, som betegner seg som Dive barer. Hippstere har adoptert uttrykket Dive, som får en ny betydning, når verdenen du møter ikke kan bli uformell nok. Nå har også de unge, moderne og urbane menneskene begynt å sette pris på mer easy Style når de går ut. Hot and trendy, blir erstattet med fun and laid-back. Elsker du å danse, men hater klubber. Digger du fengende pop og disco og hater dunkende klubb musikk er dette stedet!


   


   

 
6

Post Office

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  188 Havemeyer St (Mellom 4th St og 3rd St) Williamsburg. Post Office åpnet i 2011, og jeg har vært her flere ganger. Jeg digger dette super chilled and laid back stedet. Her er god atmosfære, dempet belysning og et passe lydnivå. Et sted for en date, eller møte med gamle venner, eller kanskje treffe noen nye.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Åpningstidene er tilpasset nattranglere: Søndag - torsdag 1800-0230, fredag og lørdag 1800-0400, telefon: (718) 963-2574

  Og det er nettopp akkurat det som foregår ved de forskjellige bordene. Her er tydelig mange lokale Williamsburgere. Betjeningen er hyggelig og svært service innstilt, en veldig trivelig gjeng. Dette er ikke stedet for de tunge middags retter. Men stedet har et lite kjøkken, og fra den kroken serveres det et variert utvalg av små retter av høy kvalitet og til en rimelig penge. Helt genialt for å stille sulten innimellom alle drinkene.

  Post Office har en enorm utvalg av whisky, drink menyen preges selvfølgelig av det. Whisky fra mange steder i verden, gir også muligheten til å smake en god det miksa drinker som man ikke har smakt før. I tillegg serverer selvfølgelig, tradisjonelle drinker.

  Post Office har også en rimelig godt utvalg av viner, både røde og hvite, samt draft og flaske øl nok til å tilfredsstille de som ikke her whisky elskere.

   


   
 
5

Fornino

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart

  187 Bedford Avenue, Williamsburg. Er du klar for Pizza? og befinner deg i Brooklyn. Da dummer du deg ikke ut med å velge Fornino. Fornino har 3 restauranter i Brooklyn, vi besøkte den som ligger i "hovedpulsåren" til Williamsburg, Bedford Avenue.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Åpningstider: fra 1200 til 2300, til 2400 lørdag og søndag. telefon: (718) 384-6004

  Kjempegod pizza, anbefales på det sterkeste. I tillegg får du god stemning, alltid masse mennesker. Ikke rart at stedet er populært. For det først ligger det i hovedgaten i Williamsburg, i tillegg er maten knallgod, og skulle du ønske noe annet enn pizza så sjekker du menyen på Fornino´s hjemmeside, og finner andre italienske retter.   


   
 
4

Kristophe

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 221 North 4th Street Williamsburg, Brooklyn. Restaurant med europeiske aner. Åpner kl 1700 på hverdager og kl. 1100 lør. og søn. Happy hour fra 17 til 19 hver dag. Kristophe fremhever at de satser på økologisk og sunn mat.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Stedet åpnet i 2012, og ble raskt populært pga av god mat og koselige omgivelser. Stedet fylles raskt opp på kvelden med middaggjester, og i helgene er det full rulle med brunch fra kl. 1100. Lurt å være tidlig ute.

  Mye og solid treverk utgjør møbler og dekoren i bakhagen. Dette sammen med grønne buskevekster gjør stedet til et veldig koselig og populært sted.

  Både menyen og drikke kartet er ikke overdrevet stort, men gjennomtenkt og variert. Måltider for enhver smak, samt gluten frie retter. øl utvalget er både amerikansk og europeisk.

   


   
 
3

Donna

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 27 Broadway, Williamsburg, Brooklyn. Åpningstider: mon-tors 18-02, fre-søn 16-04
  Nesten rett under Williamsburg bridge, nede ved East River, finner du denne cocktail baren. Høyst sannsynlig Brooklyns beste. Happy Hour til kl 19, med utvalgte fatøl til $3 o husets cocktails til $8.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Donna har et enormt utvalg av rom, vodka, tequila, gin osv. og en giga enormt utvalg av whiskey. De lager drinker og cocktails av det meste. Som New York barer med respekt for seg selv, står det heller tilbake med utvalget av øl og vin, men dette er først og fremst en cocktail bar.

  Til og med det skandinaviske illvannet aquavit er representert med merkene, Linie aquavit, samt Krogstaad og Aalborg. Men til tross for utvalget, og de profesjonelle bartenderne, var det ikke mulig å få servert en luring ute at jeg måtte forklare innholdet :)

  Et veldig trivelig sted hvor de pene menneskene i Williamsburg samles. Her er noe for både gane og øyne.

   


   
 
2

Fette Sau

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart 354 Metropolitan Ave, Williamsburg. På hjørnet ved Havemeyer st. åpningstider: se bilde serie.
  Fette Sau betyr feit purke/gris på tysk. I lokalene til en tidligere bilhandler og verksted åpnet i 2009 et eldorado for svine kjøtt.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Fine dining er ut, nå er det fun dining som gjelder, og det får du her i aller høyeste grad. Jeg kan ikke få fullrost dette stedet. Her stekes, grilles, røykes svinekjøttet etter alle kunstens regler, og maten er helt fantastisk.

  Kjøttet er organisk, fra små, utvalgte gårdsbruk. Sauser, krydder og tilbehør er nøye planlagt og gjennomtestet. Til og med veden som brukes ved røking er ikke tilfeldig. Her brukes en blanding av eik, lønn, bøk og kirseb ærtre, for å få den rette smaken.

  Fette Sau har også et stort utvalg av Craft Beer, som er lokalt produsert øl, fra mindre, uavhengige bryggerier. I tillegg skryter de av å ha et bredt utvalg av whiskey fra begge sider av Atlanteren.

   


   
 
1

Diner

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   se på kart Vi nærmer oss adressen 85 Broadway i Williamsburg, Brooklyn, (at Berry Street) og dette lover ikke bra. Vi ser oss rundt, og sjekke kartet på nytt. ”Her er alt revet” sier jeg. ”Det som står igjen er en gammel hvilebrakke lappet med kryssfiner plater”.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  DETTE ER TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Så oppdager vi plutselig at det faktisk står Diner på en av de gamle dørene. Den gamle dinervogna fra 1926 er kun pusset opp til sånn nogenlunde standard. Her en ingen pynt, eller fancy dekor. Interiøret er det heller ikke brukt mange dollar på, og vi ble om mulig mer skeptiske i det vi entret stedet. Men her skulle det vise seg at vi tok grundig feil. Stedet er faktisk et gourmet sted, med fantastisk mat! Vi slo oss på burger´n, som er velkjent over til selveste Manhattan, og har blitt omtalt i New York Magazine. Her er ingen bordbestilling, og kom som du er. Prisene er det ingen grunn til å klage på. Kokkene er av topp kvalitet og de møtes før stedet åpner for middag, presenterer menyen for kvelden og tester maten sammen med servitørene. Jeg digger Diner og MÅ tilbake! Les omtale på Yelp.com.