12

Belvedere Castle

Trykk for st&oslsh;rre
 
 
 
4

The Mall

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  The Mall er en "walkway" i Central Park som strekker seg til Bethesda Terrace.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!  Trykk for st&oslsh;rre

  En bred parade trasé med amerikanske almetrær på hver side, som danner et katedral lignende tak over veien.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Langs begge sider er det krakker for de som ønsker en hvil, eller sitte å se seg om . Dette er stedet for å se og bli sett, det har det vært i 150 år.

  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre

  Da parken var ny, var dette stedet rikfolket kledde seg i sine vakreste klær for å vise seg frem. I dager det både turister og fastboende på The Mall, men fortsatt et sted for å se og bli sett.

   
  SLIK SPARER DU UTROLIG MYE PENGER PÅ NEW YORK'S STØRSTE ATTRAKSJONER!  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre

  Mange kunstnere bruker The Mall som utstillingsvindu, hvor de jobber og viser frem sine arbeider. The Mall er også blitt brukt i en rekke filmer og TV serier, og du skal ikke se bort fra at det dukker opp en mulighet til å snike seg med som statist i en film produksjon.

  Trykk for st&oslsh;rre

  Nettsiden "OnTheSetOfNewYork.com" har oversikt over alle filmer filmet i New York. The Mall finner du bl.a. i: Going The Distance , med Drew Barrymore.

  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre

  Les enda mer om The Mall på Wikipedia.org .

   

   

 1

Bethesda Fountain & Terrace

Trykk for st&oslsh;rre
 

                                     
 
  •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer