Trykk for st&oslsh;rre 

                 
10

Apple Retail Store

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Lyst på en iPhone eller et nettbrett av typen iPad? Hvorfor ikke besøke en av Manhattans 5 Apple Retail Stores.


  Trykk på bilde for flere bilder

   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!

  Butikkene fremstår i minimalistisk design, i tråd med Apple`s selskapsprofil og er verdt et besøk da Apple Retail Stores ennå ikke finnes i skandinavia. Apple er det største børsnoterte selskapet i verden i markedsverdi. De er også det største teknologiselskap i verden med omsetning og overskudd, mer enn Google og Microsoft sammen. Apple Retail Stores finner du pr. i dag 347 av, spredt utover 45 stater i USA - samt i 12 andre land. Les om Apple på Wikipedia.
  Manhattan NYC huser altså 5 av disse - og du finner de her:

  Apple Retail Store - Fifth Avenue. Finn butikken på kartet.
  Apple Retail Store - Grand Central. Finn butikken på kartet.
  Apple Retail Store - SoHo. Finn butikken på kartet.
  Apple Retail Store - Upper West Side. Finn butikken på kartet.
  Apple Retail Store - West 14th Street. Finn butikken på kartet.
  Apple Retail Store - World Trade Center.
  Apple Retail Store - Williamsburg Brooklyn.  Trykk for st&oslsh;rre

  Eier du en Mac, iPhone, iPod eller en iPad kan du jo laste ned denne App`n som inneholder New York Subway - og gjøre deg litt kjent før du ankommer byen i nyinkjøpte spasérsko! For på et eller annet tidspunkt vil du ty til Subway`n selv om skoene er like fine… beina vil bare ikke mer :-)  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre

   
   


  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre  Trykk for st&oslsh;rre
  Trykk for st&oslsh;rre


   


   
 
                  -->
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer