Trykk for st&oslsh;rre


 

                 
6

Saks Fifth Avenue

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Varemagasinet på 611 5th Ave, mellom 49nd and 50th street i Midtown Center ble grunnlagt av Andrew Saks i 1867, og etablert i New York i 1902.


  Trykk på bilde for flere bilder

   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Er du opptatt av å boltre deg på flere tusen kvadratmeter med designer klær og luksus varer til både damer og herrer. Gucci, Prada, Burberry .. du finner alt av sko, vesker, smykker, skjønnhetsprodukter, sengetøy, møbler, interiør og hvitevarer... "knock your self out"!  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Trykk for st&oslsh;rre


  Vil du lese mer om historien rundt Saks Fifth Ave, så kan du gjøre det på Wikipedia.org.   


   
 17

Anthropologie

Trykk for st&oslsh;rre
 


16

NIKE Town

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   6 East 57th Street, mellom Madison Avenue and 5th Avenue. Manhattan, New York City!
  Hva sier du til 5 etasjer med NIKE klær, sko og annet sports utstyr? Dette er NIKE's flaggskip butikk i USA!

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  KLIKKER DU HER, SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING, GARANTERT!  Sentralt på Manhattan finner du denne "gullgruven" av en NIKE store. Og ikke nok med det! Med dagens dollar kurs og amerikanske priser, får dette norske sportsbutikker og forhandlere til å gråte og rive seg i håret.

  Her får du topp service. Et utvalg av varer som er nærmest sinnsykt og priser som er under halv pris fra hva du blir tilbudt i norske sportsbutikker.

  Shopping som dette, midt i hjerte av Manhattan er bare en av de tusen ting du vil elske med å være i New York!
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!   


   
 
15

Kiehl's

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Adressen er til flaggskip butikken er 109 3rd Avenue. Skin Care, Hair and Body produkter. Kiehl's, grunnlagt av John Kiehl, startet opp som Pharmacy i 1851 p å hjørnet av 3rd Avenue og 13th Street, kjent som "Pear Tree Corner" i East Village.
  Trykk på bilde for flere bilder
  Kiehl´s levere fantastiske og naturlige kroppspleie produkter, og for reisende til New York er det et must å handle disse produktene til en langt billigere penge enn hjemme i Norge.

  Kiehl's er eier av L' Oréal -konsernet, som ble kjøpt i 2000, og har i dag mer enn 250 butikker over hele verden , og over 1000 utsalgssteder supplert med salg i high- end varehus velg flyplass steder, samt uavhengige grossister .

  En klassisk 1934 Harley Davidson RL motorsykkel, tidligere eid av den amerikansk film skuespiller Clark Gable st år utstilt i Kiehl's flaggskip butikk i East Village . Kiehl's har mer enn 100 veteranmotorsykler i sine butikker rundt om i verden.
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!

  The Kiehl's butikkene alltid tiltrukket seg yngre publikum, sammenlignet med andre kosmetikk butikker. Kiehl's er ogs å kjent for å appellere til en usedvanlig stor mengde mannlig kunder , menn representerer 30 til 40 prosent av selskapets kundebase . I byer som New York og Los Angeles er nesten halvparten av alle kunder er menn .

  Besøk flaggskip butikken p å 109 3rd Avenue, eller en av de mange andre utsalgene som du finner her p å ShopMap.

  Les mer om den fantastiske historien om Kiehl's p å Wikipedia.

   


   
 
14

Bond no. 9

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Adressen er til flaggskip butikken er 9 Bond Street. Her lages parfyme for kvinner og menn, med heder til New York City. Mange kjente omr åder og gater har f ått sin egen duft.

  Trykk på bilde for flere bilder
  Kjente steder som Central Park, Broadway, High Line, Cooper Square, Brooklyn, NoHo, Bleecker Street, Wall street osv. har f ått sine egne dufter. Tror du Bond no. 9 har klart å fange atmosfæren og energien i en liten flaske? Det m å du finne ut selv!
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Besøk flaggskip butikken i 9 Bond Street, eller en av de mange andre utsalgene som du finner her p å ShopMap.

   


   
 
13

Brooklyn Flea

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Brooklyn: Hver helg arrangerer Brooklyn Flea loppemarkeder i New York, i hovedsak Brooklyn. Lørdager i nabolaget Fort Greene, og søndager i Williliamsburg.

  Trykk på bilde for flere bilder
  Brooklyn Flea har vokst til å bli en av de største attraksjonene i New York. Her finner du en uhorvelig mengde lopper. Og det er vel ikke noe annet ord for hva du kan finne her enn alt!
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Nettsiden til Brooklyn Flea tipser også om loppemarked andre steder enn Brooklyn, og så har de et samarbeid med matmarkedet smorgasburg som vi kommer til å omtale her på MittNewYork i nær fremtid.

   


   
 

12

Barneys

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   660 Madison Avenue, Upper East Side. Barneys er et eksklusivt varehus med hovedkvarter i New York. Dette er luksus varehuset over alle varehus. Her er ikke noen av verdens største designere utelat. Klær, sko, smykker, skjønnhetspleie, ja alt en shopping glad jente eller gutt kan ønske seg.
  Trykk på bilde for flere bilder
  Dette er stedet for for de største designeren, og sted hvor de største stjernene shopper. Det er nesten ikke mulig å unngå en musikk-, eller filmstjerne på Barneys.
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Selskapet startet i 1923, da Barney Pressman åpnet sin første butikk i Manhattan. Barneys hovedbutikk i New York ligger på 660 Madison Avenue mellom 60th og 61st Street på Upper East Side. Men det finnes avdelinger flere steder i New York. Se Barney´s egen hjemmeside.

  Ler mer om Barneys histore på Wikipedia.

  I niende etasje hos Barneys på 660 Madison Ave finnes også en restaurant, som serverer italiensk og amerikansk mat.

   


   
 


11

Paragon Sports

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   867 Broadway, 18th Street, ved Union square. i Flatiron District. Sports butikken over alle sportsbutikker i New York, kanskje verdens beste megastore. Paragon er ledende på kvalitet og salg av alle typer sportsutstyr og klær i New York. Butikken er nærmest et landemerke, og har eksistert siden 1908.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!

  Hos Paragon Sports finner du de nyeste og beste produktene til nærmest all sport og idrett, sommer som vinter. Alle de største og beste sports merkene verden er representert her, og til helt andre priser enn vi er vant i Norge.

  Merker som nordmenn handler mye av er Canada Goose, The North Face, Nike, Converse, Burton, og mange, mange andre.

  Se hjemmesiden, og finn ut om Paragon Sports har det du ønsker deg, sjansen for det er meget stor!

  (mer bilder kommer..)

   


   
 
10

Apple Retail Store

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside  

  Lyst på en iPhone eller et nettbrett av typen iPad? Hvorfor ikke besøke en av Manhattans 5 Apple Retail Stores.


  Trykk på bilde for flere bilder

   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!

  Butikkene fremstår i minimalistisk design, i tråd med Apple`s selskapsprofil og er verdt et besøk da Apple Retail Stores ennå ikke finnes i skandinavia. Apple er det største børsnoterte selskapet i verden i markedsverdi. De er også det største teknologiselskap i verden med omsetning og overskudd, mer enn Google og Microsoft sammen. Apple Retail Stores finner du pr. i dag 347 av, spredt utover 45 stater i USA - samt i 12 andre land. Les om Apple på Wikipedia.
  Manhattan NYC huser altså 5 av disse - og du finner de her:

  Apple Retail Store - Fifth Avenue. Finn butikken på kartet.
  Apple Retail Store - Grand Central. Finn butikken på kartet.
  Apple Retail Store - SoHo. Finn butikken på kartet.
  Apple Retail Store - Upper West Side. Finn butikken på kartet.
  Apple Retail Store - West 14th Street. Finn butikken på kartet.  Eier du en Mac, iPhone, iPod eller en iPad kan du jo laste ned denne App`n som inneholder New York Subway - og gjøre deg litt kjent før du ankommer byen i nyinkjøpte spasérsko! For på et eller annet tidspunkt vil du ty til Subway`n selv om skoene er like fine… beina vil bare ikke mer :-)   


   
 
9

Donna Karan - DKNY

 •  
  til nettside   Donna Karan har tre butikker på Manhattan. 655 Madison Ave, 819 Madison Ave på Upper East Side. 420 West Broadway i SoHo. . Født og oppvokst i New York, men en stefar som var skredder og en mor som var modell, var veien kort inn i designer yrket.
  Trykk på bilde for flere bilder
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Donna begynte som assistent for Anne Klein på slutten av 60 tallet, og jobbet der frem til hun i 1984 startet for seg selv. I 1985 presenterte Donna sin egen kolleksjon, og har siden tidlig på 90 tallet vært en av USA´s mest kjente designere. Best oversikt får du på Donna Karans egen nettside.


  Finn ut mer om Donna karan på Wikipedia.org.

   


   
 
8

Michael Kors

 •  
  til nettside   En ekte New York designer, med megastore på 5th Avenue. Han har tatt over adressen 610, 5th Ave at Rockefeller center. Michael Kors` womenswear er kjent blant kvinner over hele verden.

  Trykk på bilde for flere bilder

   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Butikken på 5th AVE får damer med kjærlighet for vesker til å klore på vinduet - men utvalget er mye større enn det. Butikkene finnes flere steder i New York, best oversikt får du på Kors` egen nettside.
  Sjekk også Fashiontraveler.com. Finn ut mer om Michael Kors på Wikipedia.org.

   


   
 7

Shopping i SoHo

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   SoHo er ikke bare kule barer og restauranter, men også et shoppingeldorado. De beste gatene for shopping er Spring Street og Prince Street, samt tverrgående Broadway.

  Trykk på bilde for flere bilder

   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Her finner du både de store designerne og de mindre nisjebutikkene. Et dypdykk i alt det spennende SoHo har å by på er en fascinerende oppdagelsesferd. Jeg elsker dette området for alt det har å by på. 

   


   
 5

Century 21

 •  
  til nettside   22 Cortlandt Street, mellom gatene Church og Broadway I Financial District, ikke langt fra Ground Zero. For mange er nok dette selve shopping heaven. Utrolig mange kvadratmeter med designer og merkeklær.
  Trykk på bilde for flere bilder

   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Century 21 har priser vi her hjemme bare kan drømme om. Dette shoppingsenteret, eller outlet magasinet har flere avdelinger i New York og New Jersey, men det er nok dette som ligger sentralt på Manhattan som er mest besøkt. Her lønner det seg å stå opp om morgenen for å unngå de store hordene med turister. Men på en annen siden kan du fornye garderoben med flotte klær, sko, solbriller, sminke m.m. for bare en brøkdel av summen du ville bruke i andre områder av byen. Her er det bare å smøre seg med tålmodighet og spisse albuene for en dag med mega-shopping!

   


   
 


4

Vintage Shopping

 


3

B&H Photo Video Superstore

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Elektronikk er billig i New York. For de som har lidenskap for foto og video er butikken B&H, på adressen 420 9th Ave. 34 Street, stedet. Det sies at dette er byens billigste og beste foto/video shop.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Utvalget er enorm, og servicen upåklagelig. Her er utstyr for proffer og amatører. Sjekk ut nettsiden, og sammenling priser. Butikken har sin egen trailer på YouTube.

   


   
 


2

Macy´s

 •  
  til nettside   Macy`s New York finner du på Herald Square, 151 West, 34th Street. Et gigantisk kjøpesenter, muligens verdens største. Kjeden ble grunnlagt i 1858 av Rowland Hussey Macy.

  Trykk på bilde for flere bilder
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Som turist bør du kontakte kundeservice ved ankomst og få tildelt rabattkort, som gir deg direkte tax reefund på en mengde varer. Husk pass! Selskapet lager den årlige "Macy's Thanksgiving Day Parade", en velkjent parade som har blitt holdt i New York´s gater siden 1924. Macy´s sponser også byens årlige "Fourth of July" fyrverkeri, noe som begynte i 1976. Les hva New York Magazine skriver om Macy´s.

   


   
 

1

Bloomingdale´s

 •  
  til nettside   Bloomingdale`s ligger på Lexington Avenue, mellom 59th and 60th Street. Her finnes verdens største utvalg av designer klær.


  Trykk på bilde for flere bilder
   
  TESTEN SOM GIR DEG ABSOLUTT MEST FOR PENGENE!  Bloomingdale, eller Bloomie's på folkemunnet, okuperer et helt kvartal og har eksistert som en av eastside´s mest fasjonable shoppingsenter siden 1927. Bloomingdale's er like populært for den vanlig New York`er som for turister.

   


   
 

                  -->
 
 
 •  

  Muséer

  New yorkere er stolte av sine museer, og det er mange av dem, nærmere hundre i tallet. Å dykke ned i mangfoldet av samlinger er en evig reise i Amerikas og verdens historie, her er noe for enhver interesse.

  Les mer

   
 •  

  Cruise/Tours

  I New York finnes det et antall Tours som overgår all fantasi. Mitt New York vil presentere et variert utvalg. Linkene over tar deg til våre bilder og refleksjoner. Her er noe for enhver interesse. God Tours!

  Les mer

   
 •  

  Shopping

  Shopping i New York er selve himmelen for mange. Og av det New York kan tilby av shopping finnes noe for alle, og da mener jeg ALLE. Det du ikke kan få tak i på Manhattan, er ikke verdt å eie.

  Les mer

   
 •  

  Underholdning

  Bare på Broadway er det over 450 scener hvorav ca. 40 av de har 500 eller fler seter!. Utvalget av underholdning i New York er enormt! Å ha en oversikt over hva som skjer er nærmest umulig.

  Les mer

   
 •  

  Sport

  New York City har et rikt idrettsliv med et utall av idretter representert. Mest kjent verden over er de nok for verdens største maratonløp, grand slam tennis samt sine profflag i de store nord-amerikanske sportsligaer.

  Les mer

   
 •  

  Parker

  I New York finnes det flere parker og rekreasjonsområder i tillegg til Central Park. Her kommer en rekke alternativer hvis du føler behovet for å smyge deg vekk fra asfaltjungelen et øyeblikk.

  Les mer

   
 •  

  More ToDo

  Det er så utrolig mye spennende man kan gjøre i New York, men hvordan får man oversikten over alt? På denne siden vil vi samle litt forskjellige for å gi deg et variert utvalg av aktiviteter.

  Les mer