5

Helicopter Flight Services

 

 

 

4

Coney Island

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   En tur til Coney Island hører med i sommer halvåret. For å komme hit fra Manhattan tar du oransje eller gul metrolinje, D,F,N eller Q. Her kan du nyte sol og en fantastisk sandstrand.

  Trykk på bilde for 34 flere bilder.
   
  SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!  Trykk for st&oslsh;rre


  La deg friste av fornøyelser som tivoli, restauranter, sirkus og annen underholdning. Coney Island ligger sør i Brooklyn, og byr på en av USA`s beste sandstrender ut mot Atlanterhavet. Alt dette bare en liten halv times metro tur fra Manhattan.

  Trykk for st&oslsh;rre


  Les mer om Coney Island her.

   

   
 
 
 
3

Ellis Island & Statue of Liberty

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Et besøk hos frihetsgudinnen og en tur til Ellis Island kan være en tålmodighetsprøve, spesielt i høysesongen. Disse to besøkene gjør du på samme turen.

  Trykk på bilde for flere bilder.
   
  SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!  Det anbefales å booke billetter på forhånd, spesielt hvis du ønsker å få tilgang til toppen av frihetgudinnen. Ellis Island-besøket er en reise i historien som gjør inntrykk. Anbefaler alle å kjøpe Audio Tour, og følge immigrantenes første møte med det forjettede land. I tillegg inneholder Ellis Island enorme mengder dokumentasjon, hvor du kan søke etter slekninger o.l. som reiste til Amerika. Båtene går fra Battery Park, helt på sørspissen av Manhattan. For å komme dit, ta Metro til Bowling Green, linje 4 eller 5. Billetter og info finner du på www.statuecruises.com.

   

   
 2

Staten Island Ferry

Trykk for st&oslsh;rre
 •  
  til nettside   Staten Island Ferry - Gratis Cruise! Å ta seg en tur med The Staten Island Ferry er obligatorisk. Den 25 minutter lange turen fra Battery Park helt syd på Manhattan til Staten Island - er en flott opplevelse.

  Trykk på bilde for flere bilder.
   
  SÅ ENKELT SPARER DU 1000-VIS AV KRONER PÅ DIN REISEBESTILLING!  Den passerer Staue of Liberty på sin tur over New York Bay. Pass på å få plass på høyre side av båten, eller styrbord side som det heter på sjøen. Så får du noen fantastiske bilder av Manhattan!